ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Προσοχή! Είναι εδώ και… δαγκώνει ακόμα

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Σπόρτινγκ Χιχόν, της οποίας και επικράτησε εύκολα με 6-0 και πλέον κοιτάζει την δύσκολη συνέχεια που την περιμένει.

Προσοχή! Είναι εδώ και… δαγκώνει ακόμα

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε στο «Καμπ Νου» την Σπόρτινγκ Χιχόν για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και ήθελε απεγνωσμένα τη νίκη που όχι μόνο θα την κρατούσε στην πρώτη θέση αλλά και θα της έδινε σημαντικό ψυχολογικό… ανέβασμα. Έτσι, βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει μετά από μια περίοδο αμφισβήτησης, γονατίζοντας τους φιλοξενούμενους με 6-0 χάρη σε τέσσερα γκολ του Λουίς Σουάρεζ.

Στον αγωνιστικό χώρο οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν δυναμικά κυνηγώντας το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού από την αρχή του παιχνιδιού.

Ωστόσο, η Χιχόν ήταν αυτή που απείλησε πρώτη όταν στο 11ο λεπτό ο Μενέντεζ έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ του δεν ανησύχησε τον Μπράβο.

Ένα λεπτό μετά ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε με την δεύτερη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με όμορφη κεφαλιά και να ανοίξει το σκορ για την Μπαρτσελόνα.

Στο 16΄ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο προσωπικό του γκολ αλλά ο Κουελάρ δήλωσε «παρών» σταματώντας την προσπάθειά του.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, οι οποίοι έχοντας τον έλεγχο της κυκλοφορίας «έκλεισαν» τη Χιχόν στην περιοχή της και προσπαθούσαν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ πριν από το κλείσιμο του ημιχρόνου.

Στο 41′ ο Σουάρεζ έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά το σουτ του κόπηκε σωτήρια από την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Με την συμπλήρωση των 45′ η Χιχόν απείλησε εις διπλούν αλλά τόσο ο Πέρεζ όσο και ο Χαλίλοβιτς δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα μπήκε αποφασιστικά για να «κλειδώσει» τη νίκη της και μόλις στο 49′ ο Λουίς Σουάρεζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γκολ που όμως ακυρώθηκε αφού ο Ουρουγουανός είχε υποπέσει σε φάουλ νωρίτερα.

Στο 56′ ο Μέσι κάνοντας ένα υπέροχο «σόλο», τράβηξε σκανδάλη αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ ήρθε με την σειρά του να απειλήσει με το σουτ που εξαπέλυσε να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Κουελάρ.

Το δυνατό ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε και στο 63′ οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν αυτό που ήθελαν με τον Αντρές Ινιέστα να βρίσκει όμορφα τον Λουίς Σουάρεζ και τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Χιχόν.

Δέκα λεπτά μετά ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Μπαρτσελόνα, με τον Σουάρεζ να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Ουρουγουανός σταρ δεν σταμάτησε εκεί και στο 77′ συμπλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι, το οποίο φυσικά μετέτρεψε σε γκολ.

Οι «μπλαουγκράνα» όμως δεν σταμάτησαν ούτε εκεί και στο 87′ ο Νεϊμάρ ανάλαβε την εκτέλεση του… τρίτου πέναλτι που απέσπασε η ομάδα του, στο οποίο και ευστόχησε κάνοντας το 5-0.

Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα ο Λουίς Σουάρεζ ξαναχτύπησε και πετυχαίνοντας το τέταρτο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έγραψε το τελικό 6-0 σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των Καταλανών για φέτος.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ριζικά και έτσι η Μπαρτσελόνα πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ