ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπροστά σε σταυροδρόμι: Η Ίντερ πρέπει να διαλέξει έναν από τους δύο αμυντικούς της!
Επίδειξη δύναμης από τη Μίλαν και κορυφή για τους «Ροσονέρι» (vids)
Η Παρί μετέτρεψε το ντέρμπι σε «περίπατο» με τριάρα! (vids)
Από την κόλαση στον… θρίαμβο η Ντόρτμουντ κόντρα στη Μπόχουμ!
Κάνει… όνειρα ο Ντεστ: «Στο πρώτο μου El Clasico είχα στο “τσεπάκι” μου τον Βινίσιους»
Ο Αλόνσο αναγνωρίζει τη τεράστια σημασία του ματς κόντρα στην Μπάγερν!
Ακόμη ένα γκολ από τον Κριστιάνο: Ολοένα και πιο κοντά στα 1000! (vid)
Ποστέκογλου για Τεν Χαγκ: «Είναι μεγάλος προπονητής… Τιμή μας που βρίσκεται στην Αγγλία»
Φλικ για Κουντέ: «Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα! Απορώ πως το κάνει»
Βαριά λόγια από Ενρίκε για Μπαρτσελόνα: «Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την… Εϊμπάρ»
Η Μίλαν «γλέντησε» την Τσέλσι – Ζητούσε τρελό ποσό για τον… φύλακα της!
Σίτι: Οδεύει για… νέα γκέλα – Νέα ηχηρή απουσία ενόψει Νιούκαστλ!
Ο Αρτέτα χαμογελάει ξανά: Ευχάριστα νέα με Μερίνο!
Η Ατλέτικο ακύρωσε την συναυλία της… hot τραγουδίστριας – Δήλωσε πως είναι οπαδός της Ρεάλ (pic)
Τους γράφει όλους στα… φρύδια του ο Αρτέτα: «Δεν με νοιάζει η κριτική, με νοιάζουν οι κούπες!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Σαούλ… και φουλ για τελικό

Για τους "4" τους Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξένησε τη Μπάγερν Μονάχου με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 1-0 μετά από ένα απίστευτο σλάλομ του Σαούλ.

Σαούλ… και φουλ για τελικό

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε στο “Βιθέντε Καλντερόν” τη Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τους “ροχιμπλάνκος” να επικρατούν με 1-0 με χρυσό σκόρερ το Σαούλ Νίγκεζ, ο οποίος με μία υπέροχη ατομική ενέργεια έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Μαδριλένους εν όψει και του επαναληπτικού στο Μόναχο.

Η περίληψη του αγώνα:

Στο 10ο λεπτό οι “ροχιμπλάνκος” άνοιξαν το σκορ. Ο Σαούλ πέρασε σαν σταματημένους δύο αντιπάλους και αφού πλαγιοκόπησε με ένα αριστερό φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 25ο λεπτό ο Ντούγκλας Κόστα απείλησε με απευθείας χτύπημα φάουλ με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκριζμάν υπό τη πίεση του Μαρτίνεζ βρέθηκε απέναντι στο Νόιερ με το Γερμανό τερματοφύλακα να διώχνει με τα πόδια το σουτ του Γάλλου.

Στο 54′ ο Αλάμπα επιχείρησε με ένα “κεραυνό” από πολύ μακριά να αιφνιδιάσει τον Όμπλακ αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη ακριβώς φάση, ο Μαρτίνεζ σηκώθηκε ανενόχλητος για κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά.

Η πολιορκία συνεχιζόταν από τους “βαυαρούς” με το Λεβαντόφσκι στο 63′ να γυρίζει το σώμα του για να σουτάρει από πλάγια θέση χωρίς επιτυχία. Στο 73′ ο Βιντάλ εξαπόλυσε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Όμπλακ εκτινάχτηκε στη δεξιά του γωνία αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Στο 75′ οι γηπεδούχοι απόλεσαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Γκριζμάν ξεδίπλωσε με άριστο τρόπο την αντεπίθεση για την ομάδα του πασάροντας την κατάλληλα στιγμή στο Τόρες, με τον Ισπανό να προσποιείται αλλά να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Νόιερ.

Οι “βαυαροί” θα μπορούσαν να είχαν πάρει την ισοπαλία αλλά σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο δεδομένου και του δοκαριού που σταμάτησε τη προσπάθεια του Φερνάντο Τόρες. Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα ακόμη παιχνίδι ακολούθησε άριστα το πλάνο του Σιμεόνε κλείνοντας υποδειγματικά τους χώρους και περιμένοντας την αντίπαλη ομάδα στο δικό της μισό γηπέδο. Ο Φερνάντεζ πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι σε θέση ανασταλτικού χαφ μαζί με το Γκάμπι και η άμυνα των γηπεδούχων ήταν για ακόμη μία φορά σεμιναριακού επιπέδου.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο δυσκολέυτηκε απίστευτα να βρει κενούς χώρους φέρνοντας στη μνήμη μας τις παρόμοιες αποτυχημένες προσπάθειες των παικτών της Μπαρτσελόνα να διασπάσουν τη μαδριλένικη άμυνα στο προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης. Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν αισθητά χάρη στην άνοδο της απόδοσης των Κόστα και Βιντάλ, με τον πρώτο να δημιουργεί συνεχώς ρήγματα και τον Χιλιανό να τρέχει ασταμάτητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Ωστόσο, αυτό δε στάθηκε αρκετό και σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση του “Λέβα”, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος διαμορφώθηκε το τελικό 1-0.

Ατλέτικο Μαδρίτης

[team1]

Μπάγερν Μονάχου

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ