Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανοι”χ”τοί… λογαριασμοί
Σεβίλλη

Ανοι”χ”τοί… λογαριασμοί

Όλα θα κριθούν στο "Σάντσες Πιθχουάν" για το ποια από τις Σαχτάρ ή Σεβίλλη θα περάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λίγκ, αφού έμειναν στο 2-2 στην Ουκρανία.

29.04.2016 | 00:16

Το προβάδισμα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της γι’ ακόμη μία σεζόν έχει η Σεβίλλη!

Οι Ισπανοί έδειξαν για ποιο λόγο έχουν κατακτήσει τα δύο τελευταία χρόνια ισάριθμες φορές το Γιουρόπα Λιγκ, αφού σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Σαχτάρ, κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές.

Μάλιστα, αν δεν είχαν και τα αμυντικά τους σκαμπανεβάσματα θα ήταν με το ένα πόδι από τώρα στον τελικό του θεσμού. Ωστόσο, οι Ουκρανοί εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη της έδρας τους και πέτυχαν δύο γκολ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να έρθουν 2-2 στο “Ελβίβ Αρίνα”.

Αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι φιλοξενούμενοι και με ωραίες πάσες κατάφερα να “ξεκλειδώσουν” την άμυνα των “ανθρακωρύχων” και να πάρουν το προβάδισμα στο 6′ με τον Βιτόλο.

Το γκολ “ξύπνησε” τους παίκτες της Σαχτάρ που αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μάρλος στο 23′, ενώ κατάφεραν να προηγηθούν στο 35′ με τον Στεπανένκο, δείχνοντας το λόγο που έχουν φτάσει ως εκεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο, η καρδιά των… πρωταθλητών δεν σταμάτησε να χτυπάει. Έτσι η Σεβίλλη πίεσε για το 2-2 και αυτό ήρθε λίγο πριν το τέλος (82′) όταν ο Γκαμεϊρό από το σημείο του πέναλτι ευστόχησε και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει σε επτά βράδια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version