ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Γκολ να ‘ναι…

Με γκολ του Αντουάν Γκριζμάν στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο και πήρε το πολύτιμο τρίποντο στην υπόθεση τίτλου.

Γκολ να ‘ναι…

Σε ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας για την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι «ροχιμπλάνκος» υποδέχθηκαν την Ράγιο Βαγιεκάνο με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρούσε σε τροχιά τίτλου. Αυτή η νίκη ήρθε με το ισχνό 1-0 χάρη σε γκολ του Γκριζμάν στο 55′.

Στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά, βρήκαν από νωρίς τα πατήματά τους και κυνήγησαν το τέρμα που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού.

Έτσι μόλις στο 5ο λεπτό ο Κορέα επιχείρησε από κοντά να ανοίξει το σκορ αλλά ο Χουάν Κάρλος του είπε «όχι» κρατώντας το μηδέν στο παιχνίδι.

Στο 11′ ο Βιέτο προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού η άμυνα των φιλοξενούμενων αντέδρασε έγκαιρα.

Στο 23′ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για την Ράγιο όταν ο Μίκου βρήκε λίγο χώρο, δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Όμπλακ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Λίγα δευτερόλεπτα ο Γκέρα έγινε κάτοχος της μπάλας αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και ο πορτιέρο της Ατλέτικο έλεγξε την φάση.

Στο 36′ η μπάλα έφτασε στον Κορέα, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Χουάν Κάρλος δεν αιφνιδιάστηκε και έδιωξε.

Με την συμπλήρωση των 45′ η Βαγιεκάνο που ανέβασε ρυθμούς στο μεταξύ, έγινε εκ νέου απειλητική με τον Ρουζ Κβίνι αλλά η ενέργειά του κόπηκε από τους αμυντικούς της Ατλέτικο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 52′ όταν ο Γκέρα δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Όμπλακ έδειξε τα αντανακλαστικά του διατηρώντας το σκορ ως έχει.

Στο 55′ οι «ροχιμπλάνκος» απάντησαν στις ευκαιρίες και μάλιστα με γκολ, όταν ο Γκριζμάν τράβηξε σκανδάλη και νίκησε τον πορτιέρο της Βαγιεκάνο κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι ρυθμοί έπεσαν, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν την κυκλοφορία της μπάλας και την Ατλέτικο φυσικά να έχει τα ηνία του αγώνα.

Στο 71′ ο Τόρες έγινε αποδέκτης της μπάλας, δοκίμασε το πόδι του αλλά ο γκολκίπερ της Βαγιεκάνο κράτησε το 1-0 με μία ωραία απόκρουση.

Η πίεση των φιλοξενούμενων αυξανόταν ολοένα και περισσότερο και στο 76′ ο Γκέρα επιχείρησε να σπάσει την άμυνα των γηπεδούχων αλλά χωρίς επιτυχία.

Η Βαγιεκάνο συνέχισε να απειλεί και στο 81′ ο Μίκου έκανε τη σέντρα, ο Γκέρα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε πολύ ψηλά άουτ.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με την Ατλέτικο να παίρνει το πολύτιμο τρίποντο της νίκης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ