Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όταν ο Χούμελς “έκραζε” τον Γκέτσε!
Ντόρτμουντ

Όταν ο Χούμελς “έκραζε” τον Γκέτσε!

Πριν από τρία χρόνια ο Ματς Χούμελς με δηλώσεις του ήταν κόντρα στην κίνηση του Μάριο Γκέτσε να αφήσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ για χάρη της Μπάγερν Μονάχου.

30.04.2016 | 11:08

“Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες”, λέει ο σοφός λαός μας και αυτό το ρητό θα έπρεπε κάποιος να το μεταφέρει στον Ματς Χούμελς.

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια, παρά μόνο τρία, από την στιγμή που ο Μάριο Γκέτσε άφησε την Μπορούσια Ντόρτμουντ για χάρη της Μπάγερν Μονάχου.

Πολλοί φίλοι των “κιτρινόμαυρων” έσπευσαν να τον πουν “προδότη”, ενώ και αρκετοί ποδοσφαιριστές στους δεν έβλεπαν τη κίνηση του νεαρού μέσου με καλό ματς, όπως για παράδειγμα ο Ματς Χούμελς, ο οποίος είχε δηλώσει:

“Απλά δεν πιστεύω πως υπήρχε κάποιος αθλητικός λόγος για να αφήσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Μάριο” έλεγε το 2013 ο Γερμανός στόπερ.

Βέβαια, τώρα ίσως μετανιώνει αυτή τη κουβέντα ο Χούμελς, αφού και εκείνος πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν φορέσει τη φανέλα των Βαυαρών και γίνει σαν τον Γκέτσε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version