Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνει… comeback!
Μπιλμπάο

Κάνει… comeback!

Σημαντική εντός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στη Θέλτα πήρε η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

01.05.2016 | 21:14

Σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, η Μπιλμπάο υποδέχθηκε την Θέλτα και κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη με 2-1.

Στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, βρήκαν πιο γρήγορα τα πατήματά τους στο χορτάρι και έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Το τέρμα αυτό δεν άργησε να έρθει και μόλις στο 13ο λεπτό ο Ντίαζ βρήκε όμορφα τον Ορελάνα, με τον τελευταίο να σουτάρει από κοντά και να γράφει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν αλλά προσπάθησαν να αντιδράσουν και επιχείρησαν αρχικά να ελέγξουν την κυκλοφορία της μπάλας προκειμένου να δημιουργήσουν οργανωμένες φάσεις για το γκολ της ισοφάρισης.

Η πίεση της Μπιλμπάο αυξανόταν σταδιακά και στο 38′ ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της, με τον Αντούριθ να μην αστοχεί και να ισοφαρίζει για την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Θέλτα, δύο λεπτά μετά το γκολ του Αντούριθ, ο Ντάνιελ Καμπράλ δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του στο παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο μέρος η Μπιλμπάο μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και μόλις στο 56′ ο Ραούλ Γκαρσία έγινε αποδέκτης της μπάλας, δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του πορτίερο της Θέλτα.

Στη συνέχεια οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν αλλά οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να έχουν τα ηνία του παιχνιδιού και στο 72′ έφτασαν στην ολική ανατροπή του σκορ όταν ο Γουίλιαμς βρήκε με όμορφο τρόπο τον Ραούλ Γκαρσία, με τον τελευταίο να δοκιμάζει το πόδι του και να κάνει το 2-1.

Η Θέλτα δεν μπόρεσε να σπάσει την κλειστή αμυντική διάταξη της Μπιλμπάο, με την ομάδα του Βαλβέρδε να μην ανοίγει τους διαδρόμους της και να μην επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να κινηθούν ελεύθερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και η Αθλέτικ πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version