Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πιάσε μία (ασίστ)… Σολ(δάδο)
Ισπανία

Πιάσε μία (ασίστ)… Σολ(δάδο)

Με ηγέτη τον Σολδάδο, ο οποίος έσπασε ρεκόρ με την ασίστ που μοίρασε στον Σάμιουελ, η Βιγιαρεάλ έκανε πρόβα τζενεράλε ενόψει της Λίβερπουλ, νικώντας τη Βαλένθια με 2-0.

01.05.2016 | 23:32

Σε ένα παιχνίδι που η Βιγιαρεάλ σκεφτόταν εμφανώς την Λίβερπουλ, τα «κίτρινα υποβρύχια» κατάφεραν να περάσουν από την έδρα της Βαλένθια με 2-0.

Στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, βρήκαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Το γκολ αυτό ήρθε μόλις στο 14ο λεπτό όταν ο Σολδάδο βρήκε εξαιρετικά τον Σάμιουελ και ο τελευταίος νίκησε τον πορτιέρο των «νυχτερίδων» για το 1-0.

Η πίεση της Βιγιαρεάλ δεν σταμάτησε και στο 33′ έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Αντριάν μετά από εξαιρετική ενέργεια, έσκαψε πανέμορφα την μπάλα πάνω από τον κίπερ της Βαλένθια και έκανε το 2-0.

Στο 40′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν τριπλασιάσει τα τέρματά τους αλλά ο Σολδάδο δεν βρήκε στόχο μετά από όμορφο σουτ που έκανε.

Στο δεύτερο μέρος οι ρυθμοί της Βιγιαρεάλ όπως ήταν φυσικό έπεσαν, με την Βαλένθια, ωστόσο, να μην δείχνει ικανή να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Στο 59′ ο Ντιέγκο Άλβες χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Καστιγιέχο για να κρατήσει το 2-0. Εννιά λεπτά αργότερα ο Αντριάν έγινε αποδέκτης της μπάλας, έπιασε το σουτ αλλά η άμυνα της Βαλένθια επενέβη τελευταία στιγμή και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 75′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κανσέλο, του οποίου το σουτ εξουδετέρωσε όμορφα ο Αρεόλα.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και η Βιγιαρεάλ πήρε μία σπουδαία νίκη πριν το μεγάλο ραντεβού με την Λίβερπουλ για το Γιυορόπα Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version