Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Την… έφαγε η Σαχτάρ
Σεβίλλη

Την… έφαγε η Σαχτάρ

Την ήττα με σκορ 1-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Εσπανιόλ γνώρισε η Σεβίλλη που είχε... μείνει στο ματς με τη Σαχτάρ.

01.05.2016 | 20:59

Εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Σεβίλλη από την Εσπανιόλ με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεκάθαρα το μυαλό τους στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Σαχτάρ, και δεν έδωσαν την απαιτούμενη σημασία στο ματς με τους Καταλανούς.

Οι Σεβιγιάνοι κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζαν σε θέση οδηγού αλλά τόσο ο Γιορεντε όσο και ο Ιμπόρα δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για τον πορτιέρο της Εσπανιόλ.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη έψαξαν να βρουν τα πατήματά τους στο χορτάρι και να ελέγξουν την κυκλοφορία της μπάλας αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού η Σεβίλλη δεν άφηνε τους απαραίτητους χώρους κενούς για να κινηθεί η Εσπανιόλ.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γκάλκα μπήκε εμφανώς πιο αποφασισμένη και μετά τις προειδοποιητικές βολές των Σάνστεζ (50′) και Ασένσιο (51′), ο πρώτος κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έριξαν τους ρυθμούς τους με την Εσπανιόλ να έχει το πάνω χέρι και να απειλεί πολύ συχνότερα, πράγμα που εν τέλει την οδήγησε σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version