ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπροστά σε σταυροδρόμι: Η Ίντερ πρέπει να διαλέξει έναν από τους δύο αμυντικούς της!
Επίδειξη δύναμης από τη Μίλαν και κορυφή για τους «Ροσονέρι» (vids)
Η Παρί μετέτρεψε το ντέρμπι σε «περίπατο» με τριάρα! (vids)
Από την κόλαση στον… θρίαμβο η Ντόρτμουντ κόντρα στη Μπόχουμ!
Κάνει… όνειρα ο Ντεστ: «Στο πρώτο μου El Clasico είχα στο “τσεπάκι” μου τον Βινίσιους»
Ο Αλόνσο αναγνωρίζει τη τεράστια σημασία του ματς κόντρα στην Μπάγερν!
Ακόμη ένα γκολ από τον Κριστιάνο: Ολοένα και πιο κοντά στα 1000! (vid)
Ποστέκογλου για Τεν Χαγκ: «Είναι μεγάλος προπονητής… Τιμή μας που βρίσκεται στην Αγγλία»
Φλικ για Κουντέ: «Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το πράγμα! Απορώ πως το κάνει»
Βαριά λόγια από Ενρίκε για Μπαρτσελόνα: «Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την… Εϊμπάρ»
Η Μίλαν «γλέντησε» την Τσέλσι – Ζητούσε τρελό ποσό για τον… φύλακα της!
Σίτι: Οδεύει για… νέα γκέλα – Νέα ηχηρή απουσία ενόψει Νιούκαστλ!
Ο Αρτέτα χαμογελάει ξανά: Ευχάριστα νέα με Μερίνο!
Η Ατλέτικο ακύρωσε την συναυλία της… hot τραγουδίστριας – Δήλωσε πως είναι οπαδός της Ρεάλ (pic)
Τους γράφει όλους στα… φρύδια του ο Αρτέτα: «Δεν με νοιάζει η κριτική, με νοιάζουν οι κούπες!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Οι Μαδριλένοι ξανάρχονται!

Μετά από δύο θα βρίσκεται και πάλι σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης, ύστερα από την εκτός έδρας (γλυκιά) ήττα που γνώρισε με σκορ 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου.

Οι Μαδριλένοι ξανάρχονται!

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου στόχος τόσο του ίδιου όσο και των ανθρώπων της ομάδας ήταν η παρουσία σε έναν (ή και περισσότερους) τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Καταλανός φεύγει και δεν πήρε ούτε… γεύση από τελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης να τον αφήνει εκτός συνέχειας στην τελευταία του χρονιά με τους Βαυαρούς.

Οι Μαδριλένοι μετά την εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 και την ήττα στο “Αλιάντς Αρίνα” με σκορ 2-1 πέρασαν εκείνοι στον τελικό του Μιλάνου που θα γίνει στις 28 Μαΐου (για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια) δείχνοντας πως τα λεφτά και τα ακριβά ονόματα δεν σου εξασφαλίζουν μία θέση στα… αστέρια, αλλά η καρδιά και το πάθος!

ΤΟ ΜΑΤΣ

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως δεν θα άφηνε περιθώρια στην Ατλέτικο Μαδρίτης να ελέγχει εκείνη το ματς. Οι Βαυαροί όσο περνούσαν τα λεπτά γινόντουσαν ολοένα και πιο απειλητικοί με τους Μαδριλένους να μην μπορούν να φτάσουν στα καρέ του Νόιερ με αξιώσεις και να δοκιμάζουν την τύχη τους με μακρινά σουτ με κύριο εκφραστή τον Γκάμπι με την μπάλα, όμως, να καταλήγει στα χέρια του Γερμανού γκολκίπερ.

Αυτός ήταν και ο τρόπος των ποδοσφαιριστών του Πεπ Γκουαρντιόλα που έκαναν τον Ομπλάκ να νιώσει την παρουσία τους. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν στο 20′ ο Ντούγκλας Κόστα βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Μίλερ στην περιοχή των “ροχιμπλάνκος” και αυτός με πάσα τον Λεβαντόφσκι που από κοντά δεν νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο Πολωνός φορ μπορεί να μην βρήκε τότε δίχτυα, αλλά, αυτό δεν εμπόδισε τους Βαυαρούς να κάνουν το 1-0 στο 30′ με απευθείας εκτέλεση του Τσάμπι Αλόνσο με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα των ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο και να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Ομπλάκ. Μάλιστα, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασαν μία ανάσα από το 2-0 όταν στο 33′ και μετά από κόρνερ ο Χιμέθ “αγκάλιασε” τον Μαρτίνες, τον ανέτρεψε, με τον Τσακίρ να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Ωστόσο, ο Μίλερ από τα έντεκα βήματα δεν κατάφερε να νικήσει τον Ομπλάκ που μάντεψε σωστά και έπεσε στην αριστερή του γωνία κρατώντας το σκορ στο 1-0 και με τους Βαυαρούς να μην μπορούν να το πιστέψουν πως έχασαν μία τόσο μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους.

H Ατλέτικο Μαδρίτης για 53 λεπτά αγώνα δεν είχε βγει καμία φορά με αξιώσεις στην επίθεση μέχρι τότε με τον Τόρες να βγάζει μόνο του σε θέση τετ-α-τετ τον Γκρισμάν στην “πλάτη” της άμυνας της Μπάγερν και τον Γάλλο φορ να νικάει κατά κράτος τον Νόιερ και να κάνει το 1-1.

Τα πόδια των παικτών της Μπάγερν “κόπηκαν” προς στιγμήν και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά, ώστε να πάρουν και πάλι τα πάνω τους και ο Λεβαντόφσκι στο 74′ το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας το 2-1 μετά από σέντρα του Αλάμπα από τα αριστερά, τον Βιντάλ να δίνει την πάσα με το κεφάλι και τον έμπειρο φορ από κοντά να κάνει το 2-1.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι είχαν την δική τους μεγάλη ευκαιρία από τα έντεκα βήματα για να φέρουν το ματς στα ίσα και να “σκοτώσουν” τους Γερμανούς όταν στο 83′ ο Τόρες ανατράπηκε (εκτός περιοχής) από τον Μαρτίνες με τον Τσακρί να δείχνει πέναλτι. Ο “ελ νίνιο” το εκτέλεσε, όμως, ο Νόιερ έπεσε από τη σωστή γωνιά κρατώντας το 2-1. Μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά και με κάθε τρόπο προσπάθησαν να κάνουν το 3-1 με τον Ομπλάκ να λέει “όχι” με μερικές σημαντικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους κα έτσι η Ατλέτικο θα είναι και πάλι σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια!

Η 11αδα της Μπάγερν Μονάχου

[team1]

Η 11αδα της Ατλέτικο Μαδρίτης

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ