ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλό από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Η Σε… Villa των οργίων

Η Σεβίλλη επικράτησε της Σαχτάρ εντός έδρας με 3-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ όπου θα διεκδικήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το τρόπαιο.

Η Σε… Villa των οργίων

Έχοντας το σκορ του πρώτου αγώνα υπέρ της, η Σεβίλλη υποδέχθηκε στο «Σάντσεζ Πιθχουάν» την Σαχτάρ Ντόνετσκ στον επαναληπτικό του 2-2 της Ουκρανίας. Οι Σεβιγιάνοι κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης (3-1 εντός έδρας) για τον τελικό όπου θα βρουν στο δρόμο τους για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ (3-0 την Βιγιαρεάλ).

Στον αγωνιστικό χώρο, η Σεβίλλη μπήκε αρκετά δυναμικά, βρήκε τα πατήματά της στο χορτάρι και έψαξε το γκολ που θα την έβαζε από νωρίς σε θέση οδηγού.

Το τέρμα αυτό δεν άργησε να έρθει και στο 9ο λεπτό ο Γκαμέιρο εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων και έκανε από κοντά το 1-0.

Οι Ουκρανοί αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ της Σεβίλλης και προσπάθησαν αλλά χωρίς επιτυχία να πάρουν τον έλεγχο της μπάλας, με τους γηπεδούχους να έχουν τα ηνία του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη αξιόλογη φάση για την Σαχτάρ ήρθε στο 30′ όταν και ο Μάρλος μετά από μία όμορφη ενέργεια, προσπάθησε να περάσει μία μπαλιά στο κέντρο της περιοχής της Σεβίλλης, αλλά η άμυνα αντέδρασε έγκαιρα.

Πέντε λεπτά μετά ο Σρνα έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά η κεφαλιά του δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Σόρια.

Στο 38′ ο Τάισον δοκίμασε το πόδι του από αρκετά μέτρα μακριά, αλλά η πορεία της μπάλας κόπηκε από την άμυνα των Σεβιγιάνων.

Στο 43′ οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο συνεχόμενες ευκαιρίες. Πρώτα η κεφαλιά του Κρισόβιακ πέρασε λίγο άουτ και ένα λεπτό αργότερα ο Γκαμέιρο δεν αξιοποίησε την πάσα που του έγινε.

Ένα λεπτό πριν τα 45′ ο Μάρλος βρήκε εκπληκτικά τον Εντουάρντο και ο τελευταίος δεν άργησε να μετατρέψει σε γκολ την πάσα που δέχθηκε κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος η Σεβίλλη μπήκε αποφασισμένη να πετύχει το γκολ που θα της έδινε εκ νέου τον αέρα του… αφεντικού της αναμέτρησης και μόλις στο 47′ ο Κρισόβιακ βρήκε όμορφα τον Γκαμέιρο και εκείνος με την σειρά του δεν δυσκολεύτηκε σε άδειο τέρμα να κάνει το 2-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μαριάνο έγινε κάτοχος της μπάλας, πήρε το σουτ και άφησε τον Πγιάτοφ άγαλμα γράφοντας το 3-1 για την ομάδα του.

Στο 69′ ο Κρισόβιακ έφτασε πολύ κοντά στο 4-1 αλλά η κεφαλιά που δοκίμασε δεν βρήκε στόχο.

Τρία λεπτά μετά ο Σρνα έκανε την σέντρα, ο Εντουάρντο πήδηξε για την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και η Σεβίλλη πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού, όπου και θα υπερασπιστεί τον τίτλο της για τρίτη συνεχή χρονιά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ