Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ το χρέος της το έκανε…
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ το χρέος της το έκανε…

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αυτό που έπρεπε και έτσι επικράτησε εντός έδρας της Βαλένθια με σκορ 3-2 και θέλει "γκέλα" από Μπαρτσελόνα την τελευταία αγωνιστική.

08.05.2016 | 19:55

Όσο… ζει ελπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η “βασίλισσα” έκανε το… χρέος της στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-2.

Ωστόσο, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα -που έχει ακόμη μία αγωνιστή- θα πρέπει να δει την Μπαρτσελόνα να μην παίρνει τη νίκη στο φινάλε.

Τώρα όσον αφορά την αναμέτρηση με τις “νυχτερίδες” οι Μαδριλένοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 26′ με τον Μαρσέλο να βρίσκει τον Πορτογάλο φορ, ο οποίος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν συνέχιζαν να πιέζουν και η πίεσή τους έπιασε τόπο όταν στο 42′ έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου και στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αντέδρασαν με τον Ροντρίγκο, αλλά, δεν το χάρηκαν για πολύ το γκολ τους, αφού στο 59′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο επανέφερε τη διαφορά στα δύο τέρματα.

Όμως οι “νυχτερίδες” δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και “δάγκωσαν” και πάλι με τον Αντρέ Γκόμες στο 81′ κάνοντας το 3-2 που έμεινε μέχρι τέλους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version