Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι: “Καλύτερα να το πάρει η Ατλέτικο”
Ρεάλ Μαδρίτης

Μέσι: “Καλύτερα να το πάρει η Ατλέτικο”

Ο Λιονέλ Μέσι μέσω συνέντευξής του τόνισε πως θα ήταν καλύτερο για τους ανθρώπους και τους φίλους της Μπαρτσελόνα το Τσάμπιονς Λιγκ να το κατακτήσει η Ατλέτικο, παρά η Ρεάλ.

09.05.2016 | 22:47

Από την στιγμή που η Μπαρτσελόνα δεν θα βρίσκεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όποιος και αν το κατακτήσει σίγουρα δεν θα αρέσει στους Καταλανούς.

Αλλά όταν στον τελικό παίζουν δύο ομάδες της Μαδρίτης (Ρεάλ και Ατλέτικο) τότε ξέρεις ποιος δεν θέλει να το πάρει αν είσαι “μπλαουγκράνα”.

Αυτό παραδέχτηκε και ο Λιονέλ Μέσι που θα προτιμούσε να δει το βαρύτιμο τρόπαιο να κατέληγε στα χέρια των “ροχιμπλάνκος”, παρά σε εκείνα των “μερένχες”, ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας του.

“Για τον κόσμο στην Καταλωνία θα ήταν απολαυστικό να δει την Ατλέτικο να κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι καλύτερο να μην πάρει τίποτα η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ατλέτικο είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα για να αντιμετωπίσεις ειδικά από την στιγμή που έχει προπονητή τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Τώρα όσον αφορά εμάς έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας. Ένα ματς για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Ο τίτλος του πρωταθλητή είναι πολύ δύσκολος να κατακτηθεί και γι’ αυτό όταν το κάνεις πρέπει να το απολαμβάνεις. Θα ήταν πολύ ωραίο για εμάς να κάνουμε φέτος νταμπλ”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version