Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο «ραντάρ» της Παρί ο Τρεμουλινάς
Σεβίλλη

Στο «ραντάρ» της Παρί ο Τρεμουλινάς

Με την Σεβίλλη έχει αναπτύξει επαφές η Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει δικό της τον Μπενουά Τρεμουλινάς.

10.05.2016 | 16:17

Η εκπληκτική πορεία της Σεβίλλης στην Ευρώπη δεν άφησε ασυγκίνητη την ευρωπαϊκή αγορά, με πολλούς παίκτες της ομάδας να έχουν στα χέρια τους ήδη αρκετές προτάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρό της τον αριστερό οπισθοφύλακα των Σεβιγιάνων, Μπενουά Τρεμουλινάς, ως επικρατέστερο αντικαταστάτη του φευγάτου Μάξγουελ.

Βέβαια η τρομερή πορεία της ισπανικής ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Τρεμουλινάς έχει ανεβάσει στα ύψη την αγοραστική του αξία, με τον τραυματισμό του όμως από την άλλη να προβληματίζει αρκετά τις ομάδες που έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Σε κάθε περίπτωση ο Γάλλος οπισθοφύλακας κοστολογείται περίπου στα 15 εκατομμύρια ευρώ, με τους Παριζιάνους να εξετάζουν και τις περιπτώσεις των Αντονέλι της Μίλαν και Ντενίσοφ της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version