Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Μακάρι να μείνω για πάντα εδώ”
Ατλέτικο Μαδρίτης

“Μακάρι να μείνω για πάντα εδώ”

Ο Φερνάντο Τόρες κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει τους "ροχιμπλάνκος" να τον "δέσουν" μια για πάντα στη Μαδρίτη.

15.05.2016 | 12:31

Ο “Ελ Νίνιο” σκόραρε σε ένα ακόμη παιχνίδι, αυτή την φορά κόντρα στη Θέλτα, και έφτασε τα 7 γκολ στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις και τα έντεκα τέρματα συνολικά στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος είναι δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Μίλαν, το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος. Γι΄αυτό το λόγο, επιχειρεί με τις επιδόσεις του να πείσει τη διοίκηση των “ροχιμπλάνκος” να του προσφέρουν συμβόλαιο προκειμένου να αγωνίζεται και τις επόμενες σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του.

“Εύχομαι να μείνω στην Ατλέτικο για πολλά χρόνια, στην ομάδα δηλαδή που αγαπώ περισσότερο.Έχουν γίνει κουβέντες για ένα καινούριο συμβόλαιο και υπάρχει καλή θέληση αλλά αυτή τη στιγμή το συγκριμένο ζήτημα είναι δευτερεύουσας σημασίας. Σε λίγες μέρες θα παίξουμε τον αγώνα της ζωής μας, σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, η αλήθεια όμως ότι είναι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις σχετικά με το μέλλον μου και αυτό με ευχαριστεί” δήλωσε ο 32χρονος Ισπανός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version