Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κοντά σε Βίτσελ η Ρόμα
Ρόμα

Κοντά σε Βίτσελ η Ρόμα

Την περίπτωση του Άξελ Βίτσελ μελετούν με έντονο ενδιαφέρον οι άνθρωποι της Ρόμα.

22.05.2016 | 17:07

Η Ρόμα πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά αφού μέχρι και την τελευταία αγωνιστική «παιζόταν» για εκείνη η δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εν τέλει δεν κατάφερε να προσπεράσει τη Νάπολι αλλά το ταμείο της έκλεισε αναμφίβολα με θετικό πρόσημο.

Παρόλα αυτά, οι Ρωμαίοι χρειάζονται ενίσχυση και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ερευνήσει αρκετές καλές περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα από τη νέα σεζόν.

Ένας από αυτούς ακούει στο όνομα Άξελ Βίτσελ, με τον οποίο έχει ήδη έρθει σε επαφή η ιταλική ομάδα όπως αναφέρουν βελγικά Μέσα. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης της Ζενίτ φαίνεται πως δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμη στην Αγία Πετρούπολη και η Ρόμα τον έχει στις… προτεραιότητές της ενόψει του καλοκαιριού που έρχεται.

Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να μην έχουν αρχίσει ακόμα αλλά αναμένεται πως εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, η Ρόμα θα καταθέσει πρόταση στους Ρώσους για τον Βίτσελ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version