Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια ο Χουανφράν
Ατλέτικο Μαδρίτης

Απολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια ο Χουανφράν

Συντετριμμένος ψυχολογικά από το χαμένο πέναλτι ο Χουάνφραν ζήτησε συγνώμη στην κερκίδα που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί της Ατλετικο Μαδρίτης.

29.05.2016 | 16:07

Ο χθεσινός (28/5) τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ κατέληξε στα χέρια της πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης μετά την πάντα σκληρή ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης που διεκδίκουσε το πρώτο τρόπαιο της στη διοργάνωση είδε ένα από τους πολυτιμότερους παίκτες της στη χθεσινή αναμέτρηση, τον Χουάνφραν, να μην μπορεί να ευστοχήσει από τα 11 βήματα και έτσι να ζει ξανά το δράμα της Λισαβόνας, όπως αυτό είχε εκτυλλιχτεί το 2014 κόντρα πάλι στους “μερένχες”.

Έτσι, ο ωραίος Χουανφράν έγινε μοιραίος για τους “ροχιμπλάνκος” και ο δεξιός οπισθοφύλακας δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς. Το αξιοσημείωτο είναι ότι κατευθύνθηκε προς την μεριά των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης και σε μία κίνηση που δείχνει το μεγαλείο της ψυχής του ζήτησε συγνώμη από αυτούς με μία υπόκλιση.

Στη συχέχεια τόσο οι συμπαίκτες του όσο και ο Σέρτζιο Ράμος έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να τον παρηγορήσουν αναδεικνύοντας το μείγμα το συναισθημάτων που μπορεί να προφέρει ο “βασιλιάς των σπορ”.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version