Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το ευχαριστήριο μήνυμα του Καράσκο (vid)
Ατλέτικο Μαδρίτης

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Καράσκο (vid)

Ο Καράσκο έκστασιασμένος από την συγκλονιστική υποδοχή της αποστολής της Ατλέτικο Μαδρίτης από τους οπαδούς των "ροχιμπλάνκος" φρόντισε να τους ευχαριστήσει.

02.06.2016 | 10:59

Ο Γιανίκ Καράσκο λίγο έλειψε να μετατραπεί σε ήρωας της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς χάρη σε δικό του γκολ ο φετινός τελικός του Τσάμπιόνς Λιγκ οδηγήθηκε σε παράταση. Ο Βελγός εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και άλλαξε τις ισορροπίες κάνοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής του.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι ο Καράσκο δίστασε να εκτελέσει το τέταρτο χτύπημα με αποτέλεσμα να το αναλάβει ο Χουανφράν, να αστοχήσει και το τρόπαιο να καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρολ΄αυτά, η υποδοχή που επιφύλασσαν οι οπαδοί των “ροχιμπλάνκος” στους παίκτες κατά την επιστροφή τους ανάγκασε τον Καράσκο να τους ευχαριστήσει: “Περισσότερο από ένα κοινό, μία οικογένεια. Χάρη σε σας πραγματοποιήσαμε αυτήν την πορεία. Σας ευχαριστώ όλους”.

Το όνομα του 22χρονου φορ έγινε μάλιστα, σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων με αποτέλεσμα ο Καράσκο να ανεβάσει το σχετικό βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version