Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Βροχή» υπογραφών στην Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης

«Βροχή» υπογραφών στην Ρεάλ

Ανανεώσεις να φαν' και οι κότες στην Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν.

04.06.2016 | 17:48

Κύμα ανανεώσεων ετοιμάζει για κάποια από τα βασικά της αστέρια η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα και μετά από συζητήσεις του προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, με όλο το τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας» και φυσικά τον προπονητή της, Ζινεντίν Ζιντάν, κρίθηκε κάτι παραπάνω από αναγκαία η επέκταση συμβολαίων σε κάποιους από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών των «μερέγχες».

Αναλυτικά, πρώτη αναμένεται να πέσει η υπογραφή του πολυβόλου της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, στον οποίο έκει γίνει πρόταση επέκτασης μέχρι το 2020 ή 2021 με απολαβές που θα αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ετησίως.

Ακολούθως, στην Ρεάλ περιμένουν πως και πως να δώσουν τα χέρια και με τους Μπέιλ και Πέπε, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2019 και 2017 αντίστοιχα αλλά στόχος της «Βασίλισσας» είναι να τους «κλείσει» τουλάχιστον μέχρι το 2020.

Τελευταίοι αλλά όχι καταϊδρωμένοι είναι οι Χεσέ και Ίσκο που παρά τα όσα ακούγονται λογικά θα υπογράψουν και εκείνοι την επέκταση που τους έχει προταθεί τουλάχιστον (και αυτοί) μέχρι το 2020.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version