ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Η έδρα μίλησε, προκρίθηκε η ποιοτικότερη Κολομβία (vid)

Στην πέμπτη ημέρα του Copa America oι ΗΠΑ επικράτησαν άνετα της Κόστα Ρίκα με 4-0 ενώ η Κολομβία νίκησε δίκαια την Παραγουάη με 2-1.

Η έδρα μίλησε, προκρίθηκε η ποιοτικότερη Κολομβία (vid)

Η έδρα μίλησε 

Για τον πρώτο όμιλο του Copa America διεξήχθη η δεύτερη αγωνιστική μεταξύ της οικοδέσποινας ΗΠΑ και της Κόστα Ρίκα. Οι Αμερικάνοι αγωνίστηκαν με τρομερή ενέργεια παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο τους επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Κόστα Ρίκα, η οποία για να προκριθεί χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική.

Οι ΗΠΑ μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξαν το σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντέμπσει μετά από ορθή υπόδειξη του διαιτητή, καθώς είχε προηγηθεί τράβηγμα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και το 2-0 να έρχεται φυσιολογικά με τον Τζόουνς στο 37΄με ένα ψύχραιμο πλασέ έξω από την περιοχή να εκτελεί τον γκολκίπερ.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Γουντ να γραφτεί στον πίνακα τον σκόρερ όταν υποδέχτηκε άψογα τη μπάλα και γύρισε το σώμα του ιδανικά για να σημείωσει το τρίτο το γκολ της ομάδας του. Το σύνολο του Γιούργκεν Κλίσμαν εκμεταλλευόταν στο έπακρο τα αμυντικά αβίαστα λάθη των Κοσταρικάνων και από ένα τέτοιο γράφτηκε στο 87ο λεπτό ο επίλογος του παιχνιδού από τον Ζούσι.

Η μεσοεπιθετική ποιότητα της Κολομβίας έκανε τη διαφορά colombia

Παράλληλα, λίγες ώρες αργότερα ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου με την Κολομβία να εκμεταλλεύεται τις ποιοτικές επιλογές που διαθέτει στην επίθεση για να επικρατήσει της Παραγουάης με 2-1. Αυτή η νίκη σήμανε και την πρόκριση του συνόλου του Χοσέ Πέκερμαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι “καφετέρος” έκαναν αισθητές τις προθέσεις τους από το 12ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαμές ο Μπάκα με μία άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.Ο επιθετικός της Μίλαν είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ καθώς μετά από την προσπάθεια του στην αντίπαλη περιοχή η μπάλα στρώθηκε στο αριστερό του Ροντρίγκεζ, ο οποίος με ένα συρτό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 30ο λεπτό.

Το μόνο που κατάφερε η Παραγουάη ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-1 στο 71′ με ένα “κεραυνό” του Αγιάλα, ο οποίος άφησε “άγαλμα” τον Οσπίνα.

Στην επόμενη αγωνιστική η Παραγουάη για να προκριθεί θέλει μόνο νίκη κόντρα στις ΗΠΑ με τους Αμερικάνους να βολεύονται και με την ισοπαλία.

Α΄όμιλος (Βαθμολογία)

1. Κολομβία 6

2. ΗΠΑ 3

3. Παραγουάη 1

4 Κόστα Ρίκα 1

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ