ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόπα Αμέρικα

Αργεντίνικη παράσταση για ένα ρόλο (vid)

Με νέο σόου του Λιονέλ Μέσι η εθνική Αργεντινής επικράτησε του Παναμά με 5-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Copa America Centenario.

Αργεντίνικη παράσταση για ένα ρόλο (vid)

Για την δεύτερη αγωνιστική του Δ΄ομίλου η Αργεντινή κονταροχτυπήθηκε με τον Παναμά με σκοπό μόνο τη νίκη, η οποία θα της εξασφάλιζε την πρόκριση. Οι “αλμπισελέστε” χωρίς τον Μέσι στο βασικό σχήμα δυσκολεύόταν να καταβάλει την αντίσταση του Παναμά και να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο με την είσοδο του 28χρονου επιθετικού η εικόνα άλλαξε άρδην και το σύνολο του Τάτα Μαρτίνο επικράτησε άνετα με 5-0.

Η εθνική Αργεντινής πραγματοποίησε δυναμική εκκίνηση, αφού μόλις στο 7ο λεπτό μετά από συστημένη σέντρα του Ντι Μαρία ο προωθημένος Οταμέντι άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά. Ο Παναμάς έμεινε με 10 παίκτες μετά από μία ανόητη ενέργεια του Γοδόι στο 31΄ στερώντας έτσι στην ομάδα του κάθε ελπίδα για ανατροπή του σκορ.

Η “αλμπισελέστε” άργησε να το εκμεταλλευτεί αυτό αλλά ήταν η είσοδος του Μέσι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τελικό σκορ. Αρχικά, στο 68΄χάρη σε ένα άτσαλο διώξιμο των αμυντικών η μπάλα στρώθηκε στο Μέσι, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία με ψύχραιμο πλασέ να χριστεί σκόρερ. Δέκα λεπτά αργότερα, με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ συμπλήρωσε 53 γκολ με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο 87ο λεπτό όταν βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, προσποιήθηκε για να αδειάσει τον αντίπαλο του και με ένα αριστερό πλασέ έγραψε το 4-0. Η παράσταση του Μέσι έκλεισε στις καθύστερήσεις, καθώς από δικό του γέμισμα ο Αγκουέρο διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 5-0.

Ζωντανή στο κηνύγι της πρόκρισης η Χιλή

Παράλληλα, στον έτερο αγώνα του ομίλου η Χιλή χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να επιβληθεί της Βολιβίας με 2-1 και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αρχικά, η Χιλή άνοιξε το σκορ με τον Πινίγια να γυρίζει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και τον Βιντάλ να εκτελεί τον γκολκίπερ για το 1-0 στο 46ολεπτό. Η Βολιβία είχε την απάντηση και στο 61΄ με ένα απίθανο χτύπημα φάουλ του Κάμπος έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η τελευταία λέξη, όμως άνηκε στους Χιλιανούς, οι οποίοι χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιντάλ στο 90+10 πήρε τους πολύτιμους τρεις πόντους.

Δ’ Όμιλος (Βαθμολογία)

1.Αργεντινή 6 7-1

2. Χιλή 3 3-3

3. Παναμάς 2-6

4. Βολιβία 0 2-4

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ