ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2016

Όλα πήγαν με το μέρος της

Η Γερμανία έπαιξε με την φωτιά αλλά εν τέλει κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ουκρανίας, της οποίας και επικράτησε 2-0 χάρη σε γκολ των Μουσταφί (19') και Σβαϊνστάιγκερ (90+3).

Όλα πήγαν με το μέρος της

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο παιχνίδι, Γερμανία και Ουκρανία κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τελικής πτώσεως με τελική νικήτρια να αναδεικνύεται η Νασιονάλμανσαφτ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι αντίπαλοί της. Πιο συγκεκριμένα με σκόρερ τους Μουσταφί (19′) και Σβαϊνστάιγκερ (90+3) η πρωταθλήτρια κόσμου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Φομένκο.

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά, έψαξαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν από νωρίς το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Η Ουκρανία κατάφερε να απειλήσει πρώτη, όταν ο Μάνουελ Νόιερ εξουδετέρωσε ένα υπέροχο σουτ του Κονοπλιάνκα, κρατώντας το μηδέν.

Το παιχνίδι απέκτησε από την αρχή άγρια ομορφιά με τους Ουκρανούς να είναι υποψιασμένοι και να μην επιτρέπουν στην Γερμανία να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού.

Και εκεί που επικρατούσε ισορροπία στον αγώνα, ο Τόνι Κρόος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μουσταφί νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και έκανε το 1-0 για τη «Νασιονάλμανσαφτ».

Η Ουκρανία δεν το έβαλε κάτω όμως και στο 27′ ο Κασερίδι πήρε την κεφαλιά μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ αλλά ο Νόιερ ήταν εκεί και του φώναξε «όχι».

Δύο λεπτά αργότερα ο Σάμι Κεντίρα έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε και το σουτ αλλά ο Πιατόφ δήλωσε «παρών» και κράτησε ζωντανή την ομάδα του με μία εκπληκτική απόκρουση.

Στο δεύτερο ημίχρονο το δυνατό παιχνίδι συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν αμφότερες το γκολ, η Γερμανία για να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας και η Ουκρανία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Μόλις στο 52′ ο Τόνι Κρόος έγινε κάτοχος της μπάλας, εξαπέλυσε ένα σουτ αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του κίπερ των Ουκρανών και απομακρύνθηκε.

Οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν στη συνέχεια με την Γερμανία να προσπαθεί να ελέγξει την κυκλοφορία της μπάλας και την Ουκρανία να πιέζει για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 57′ ο Ρακίτσκι εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ αλλά ο Νόιερ ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κεντίρα έγινε αποδέκτης της μπάλας, δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Πιατόφ απέκρουσε όμορφα.

Στο 69′ ο Ντράξλερ ανέβηκε με αξιώσεις, πήρε μία ωραία κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυε ψηλά άουτ.

Στο 88′ η Γερμανία έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 αλλά ο Μεζούτ Οζίλ δεν ολοκλήρωσε ιδανικά την εκπληκτική του προσπάθεια, μιας και ο Ουκρανός κίπερ εξουδετέρωσε το σουτ του κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση για την Νασιονάλμανσαφτ όταν ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ τροφοδοτήθηκε υπέροχα από τον Οζίλ και με όμορφο σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ριζικά και η Γερμανία πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο και ξεκίνησε έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό Euro.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ