ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Προκρίθηκαν οι Αμερικάνοι μέσα στο σπίτι τους

Με το χρυσό γκολ του Ντέμπσει η Αμερική επικράτησε της Παραγουής με 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του επετειακού Κόπα Αμέρικα.

Προκρίθηκαν οι Αμερικάνοι μέσα στο σπίτι τους

Ποιος άλλος; Ο Ντέμπσει:

Το πρωί της 12ης Ιουνίου ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Α΄ομίλου του επετειακού Copa America Centenario με την Αμερική να έρχεται αντιμέτωπη με την Παραγουάη σε έναν πρόωρο τελικό, καθώς ο νικητής θα προκρινόταν στην επόμενη φάση.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τα πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και είχε λίγες φάσεις κάτι που σήμαινε ότι ο αποτελεσματικότερος θα κατακτούσε το τρίποντο. Ειδικότερα, οι Αμερικάνοι έβαλαν από νωρίς θεμέλια πρόκρισης, καθώς στο 27ο λεπτό ο Ζάργκας γύρισε στην μεγάλη περιοχή όπου βρισκόταν ο Ντέμπσει για να σκοράρει με ένα δυνατό πλασέ και να ανοίξει το σκορ.

Οι Παραγουανοί επιχείρησαν να απαντήσουν στο 44΄αλλά ο Λεσκάνο νικήθηκε σε τετ α τετ από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Το παιχνίδι απόκτησε μία άγρια ομορφιά στο 47ο λεπτό με τον Γέντλιν να αντικρίζει απευθείας κόκκινη αφήνοντας τους Αμερικάνους με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Παρά την πίεση, όμως, που άσκησε η Παραγουάη δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί αυτό με το συγκρότημα του Ντίαζ να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 81΄με τις προσπάθειες των Μπενίτεζ και Αλμιρόν να εξουδετερώνονται από τον Γκουζάν. Με αυτό τον τρόπο η διοργανώτρια ΗΠΑ πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Νίκη τιμής για την Κόστα Ρίκα:

Στο δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες, καθώς η μεν Κολομβία είχε προκριθεί ήδη και η δε Κόστα Ρίκα είχε αποκλειστεί από την προηγούμενη αγωνιστική. Επομένως, με την σκοπιμότητα στο παιχνίδι των δύο ομάδων να απουσιάζει πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο θεαματικούς αγώνες του τουρνουά.

Το σκορ άνοιξε η Κόστα Ρίκα μόλις στο 2΄με τον Μπανέγας να γυρίζει υπέροχα το σώμα του για να σκοράρει με ένα δεξί άπιαστο φαλτσαριστό σουτ. Ακόμα καλύτερη ήταν η ισοφάριση της Κολομβίας με τον Φάμπρα τέσσερα λεπτά αργότρα να ξεκινάει και να τελειώνει μόνος του τη φάση με μία απίθανη σόλο ενέργεια. Ο ίδιος παίκτης από ωραίος έγινε μοιραίος, αφού στο 34΄μετά από σέντρα του Μπανέγας τοποθέτησε λανθασμένα το κορμί του και σκόραρε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Κοσταρικανοί είχαν το μομέντουμ του αγώνα και σημείωσαν το 3-1 στο 58ο λεπτό με τον Μπόρχες να εκμεταλλεύεται ιδανικά το γύρισμα του Οβιέδο. Οι “καφετέρος” διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 με τον Μορένο με ψύχραιμο πλασέ από πλάγια θέση νε εκτελεί τον τερματοφύλακα.

Α΄ Όμιλος (Βαθμολογία)

1. ΗΠΑ 6 5-2
2. Κολομβία 6 6-4
3. Κόστα Ρίκα 4 3-6
4. Παραγουάη 1 1-3

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ