ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ισοπαλία πρωτιάς για Μεξικό

Το Μεξικό χάρη σε μία υπέροχη ατομική προσπάθεια του Κορόνα πήρε τον ένα βαθμό κόντρα στη Βενεζουέλα (1-1) και κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου.

Ισοπαλία πρωτιάς για Μεξικό

Στον τρίτο όμιλο του Κόπα Αμέρικα το Μεξικό και η Βενεζουέλα είχαν περάσει στην επόμενη φάση και αναμετρήθηκαν με σκοπό το καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο. Το Μεξικό βολευόταν και με την ισοπαλία και κατόρθωσε τελικά να πάρει τον ένα βαθμό τερματίζοντας στη πρώτη θέση του τρίτου γκρουπ.

Η Βενεζουέλα αιφινιδίασε τον αντίπαλο της και μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Σάντος πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και χάρη σε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Βελάσκες η Βενεζουέλα έγραψε το 1-0.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Οσόριο γνώριζε ότι έπρεπε να αντιδράσει και άσκησε πίεση στα καρέ του Ερνάντεζ φτάνοντας πολύ κοντά στην ισοφάριση με τις ενέργειες των Μορένο και Ρέγιες να σταματάνε από τον γκολκίπερ της Βενεζουέλας.

Ωστόσο, με τη συμπλήρωση 80 λεπτών παιχνιδιού ο Κορόνα με μία σόλο ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους και έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα και το Μεξικό στην πρώτη θέση του ομίλου. Έτσι, το Μεξικό στα προημιτελικά θα βρει μπροστά του είτε τη Χιλή είτε τον Παναμά ενώ η Βενεζουέλα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Αργεντινή.

Νίκη της τιμής για Ουρουγουάη:

Η Ουρουγουάη έχοντας αποκλειστεί επιθυμούσε να κλείσει τις υποχρέωσεις της στο επετειακό Copa America με μία νίκη γοήτρου απέναντι στην Τζαμάικα των μηδέν βαθμών σε δύο αγώνες.

Το σύνολο του Όσκαρ Ταμπάρεζ φανέρωσε τις προθέσεις του από την αρχή του παιχνιδιού και στο 21΄ο Ερνάντεζ υπό την πίεση του αμυντικού και εμεταλλευόμενος την ασίστ του Λοντέιρο πλάσαρε ψύχραιμα ανοίγοντας το σκορ. Η Τζαμάικα αδυνατούσε να απειλήσει πέρα από κάποια μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν τον Μουσλέρα.

Η “σελέστε” ήθελε να ξεμπουκώσει και χάρη σε ένα αυτογκολ του Γουότσον στο 66΄αύξησε το δείκτη του σκορ για να έρθει ο Καρούχο στο 86΄και να τελειώσει ιδανικά ευρισκόμενος απέναντι από τον γκολκίπερ της Τζαμάικα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-0.

Με αυτόν τον τρόπο η Τζαμάικα κατάφερε να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις χωρίς να συλλέξει ούτε ένα βαθμό και αδυνατώντας να σκοράρει έστω και ένα τέρμα στον τρίτο όμιλο.

Γ’ Όμιλος (Βαθμολογία)

1. Μεξικό 7 6-2
2. Βενεζουέλα 7 3-1
3. Ουρουγουάη 3 4-4
4. Τζαμάικα 0 0-7

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ