ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γαλλία

“Τρικολόρ”… time

Η γηπεδούχος Γαλλία κατέβαλε την αντίσταση της Αλβανίας επικρατώντας με 2-0 και πήρε έτσι τη τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

“Τρικολόρ”… time

Η οικοδέσποινα Γαλλία υποδέχτηκε στο Βελοντρόμ την εθνική Αλβανίας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου. Σε αυτό το γήπεδο οι “τρικολόρ” δεν είχαν χάσει παρά ένα αγώνα από την Αργεντινή στις τελευταίες τους 11 αναμετρήσεις και δεν θέλησαν να χαλάσουν  αυτήν την παράδοση επικρατώντας των Αλβανών με 2-0. Αν και αγχώθηκαν η κλάση των Γκριεζμάν και Παγιέ χάρισαν τη νίκη στους “μπλε”, οι οποίοι προκρίθηκαν συνάμα στους “16” του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα αντανακλούσαν τον τρόπο με τον οποίο θα κυλήσει το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Η Αλβανία επιχειρούσε να κλείσει τους χώρους σε αντίθεση με τη Γαλλία που είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιοργήσει ρήγματα.

Ωστόσο, τα πρώτα 30 λεπτά το τρικ του Ντεσάν με την χρησιμοποίηση του Μαρσιάλ και του Κομάν (σ.σ. ο άσος της Μπάγερν στο δεύτερο 45λεπτο παρουσιάστηκε βελτιωμένος)  στα άκρα της επίθεσης φάνηκε να μην ευδοκιμεί με τους δύο παίκτες να παρουσιάζονται κατώτεροι των προσδοκιών.

Στην πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης οι Αλβανοί λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά. Ειδκότερα, στο 39΄ το σουτ του Λεντιάνι μετά από πάσα από εκτέλεση κόρνερ κόντραρε στα σώματα καταλήγοντας κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα οι “μαυροκόκκινοι” απέιλησαν ξανά από στατική φάση με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μεμουσάι να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιορίς.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι “τρικολόρ” έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ με τον Κομάν να πιάνει μία δύσκολη κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Οι Γάλλοι έμοιαζαν υπνωτισμένοι και οι Αλβανοί είδαν το δοκάρι να σταματάει την προσπάθειά τους στο 52΄.

Η απάντηση του συνόλου Ντιντιέ Ντεσάν ήταν άμεση με τον Παγιέτ με την εξωτερική πλευρά του παπουτσιού να τροφοδοτεί τον Πογκμπά με την προβολή του τελευταίου από ευνοϊκή θέση να καταλήγει άουτ. Η Γαλλία έψαχνε το κεφάλι του Ζιρού με τον στράικερ της Άρσεναλ στο 67΄να αστοχεί και ένα λεπτό αργότερα να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπερίσα.

Η οικοδέσποινα πίεζε ασφυκτικά για την επίτευξη ενός γκολ αλλά το μακρινό σουτ του Καντέ κόντραρε στα σώματα για να καταλήξει κόρνερ. Η λύτρωση για τη Γαλλία ήρθε στο 89 χάρη στο νεοεισελθόντα Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Ραμί βρέθηκε στη δεξιά πτέρυγα και γέμισε για τον Γκριεζμάν, ο οποίος με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Η νίκη πρόκριση δε θα μπορούσε να μη φέρει και την υπογραφή του Ντιμίτρι Παγιέ, με τον μεσοεπιθετικό της Γουέστ Χαμ στις καθυστερήσεις να ξεδιπλώνει υπέροχα την αντεπίθεση και με μία εκπληκτική ατομική ενέργεια να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Εθνική Γαλλίας:[team1]

Εθνική Αλβανίας: [team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ