ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Κριστιάνο άστο, δεν σε θέλει!

Πορτογαλία και Αυστρία κονταροχτυπήθηκαν για το πρώτο τους τρίποντο στο Euro χωρίς όμως εν τέλει να καταφέρνει κάποια από τις δύο να δραπετεύσει με τη νίκη από το Παρίσι.

Κριστιάνο άστο, δεν σε θέλει!

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι η Πορτογαλία αναμετρήθηκε με την Αυστρία με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης που θα τις έβαζε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Ωστόσο, κάτι ο Άλμερ, κάτι το δοκάρι και κάτι το οφσάιντ στέρησαν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους ανώτερους Πορτογάλους να πάρουν τη νίκη από τους αντιπάλους τους.

Στον αγωνιστικό χώρο οι Πορτογάλοι μπήκαν αρκετά δυνατά, βρήκαν γρήγορα τα πατήματά τους και έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού στον αγώνα.

Ωστόσο, η Αυστρία έδειξε και εκείνη από νωρίς τις διαθέσεις της και μόλις στο 3′ ο Χάρνικ εκμεταλλεύθηκε την ωραία σέντρα του Σάμπιτζερ αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 6′ ο Νάνι προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την ολιγωρία στην άμυνα της Αυστρίας αλλά η προσπάθειά του πέρασε ψηλά άουτ.

Έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης κινήθηκε αρκετά απειλητικά, βρέθηκε σε πεδίο βολής αλλά ο Άλμερ του είπε «όχι» κρατώντας το μηδέν.

Στην συνέχεια της φάσης ο Βιερίνια έκανε το σουτ αλλά ο Αυστριακός πορτιέρο δήλωσε και πάλι «παρών» παραχωρώντας κόρνερ.

Ο Καρβάλιο ανέβηκε για το στημένο, κέρδισε τους αντιπάλους του στον αέρα αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Άλμερ.

Οι Πορτογάλοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 22′ μετά από μία όμορφη συνεργασία των παικτών του Σάντος, η μπάλα έφτασε στον Κριστιάνο αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να βρει στόχο από πολύ κοντά.

Στο 29′ και μετά από καλοχτυπημένο κόρνερ, ο Νάνι βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Άλμερ.

Εννιά λεπτά μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το σουτ αλλά ο κίπερ της Αυστρίας ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 41′ η Αυστρία απείλησε για πρώτη φορά όταν ο Νταβίντ Αλάμπα εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ διαγώνια της περιοχής του Ρούι Πατρίσιο αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού η μπάλα έφυγε μακριά πριν γίνουν οι Αυστριακοί επικίνδυνοι.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά ψάχνοντας το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα με την Αυστρία να απειλεί πρώτη όταν ο Ιλσάνκερ έκανε ένα μακρινό σουτ αλλά ο Ρουί Πατρίσιο εξουδετέρωσε την προσπάθειά του και κράτησε το «μηδέν».

Στο 55′ ο Ρονάλντο δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Αυστριακός πορτιέρο έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Στην συνέχεια της φάσης ο Πορτογάλος κέρδισε όλους του αντιπάλους του στον αέρα αλλά η κεφαλιά του αποκρούστηκε με υπερένταση από τον εκπληκτικό Άλμερ.

Οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν σταδιακά με την Πορτογαλία να έχει τα ηνία του παιχνιδιού αλλά να μην μπορεί να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ.

Ακόμα και στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Χίντερεγκερ ανέτρεψε εντός περιοχής τον Κριστιάνο Ρονάλντο με αποτέλεσμα ο Ριτσόλι να δείξει την άσπρη βούλα, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αστόχησε αφού η μπάλα χτύπησε το δεξί δοκάρι του Άλμερ και απομακρύνθηκε.

Στο 85′ ο Ρονάλντο σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι η Πορτογαλία έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος στην υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro. Από την άλλη η Αυστρία ανανέωσε τις ελπίδες της για όποια σενάρια την θέλουν στους «16» της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ