ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Ακόμα χάνουν ευκαιρίες τα “λιοντάρια”

Η Αγγλία δεν εκμεταλλεύτηκε την πληθώρα ευκαιριιών που δημιούργησε και προκρίθηκε ως δεύτερη μετά την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Σλοβακία.

Ακόμα χάνουν ευκαιρίες τα “λιοντάρια”

Η εθνική Αγγλίας αναμετρήθηκε με την Σλοβακία στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO με τις δύο ομάδες να έχουν ανάγκη τους βαθμούς που θα τους χαρίσουν την πρόκριση. Η τελική λευκή ισοπαλία (0-0) αδίκησε περισσότερο την Αγγλία, η οποία έχασε αμέτρητες ευκαιρίες να κατακτήσει το τρίποντο. Έτσι, η Αγγλία συνέλεξε πέντε βαθμούς τερματίζοντας δεύτερη στον όμιλο με την Σλοβακία να τελειώνει με τέσσερεις πόντους και να περιμένει να μάθει με το πέρας της αγωνιστικής αν θα προκριθεί.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Μόλις στο 5ο λεπτό ο προωθημένος Κλάιν σέντραρε από τη δεξιά πτέρυγα με τον Βάρντι να αποτυγχάνει από δύσκολη γωνία να βρει εστία. Τα “λιοντάρια” είχαν μπει πιο δυναμικά και απείλησαν για δεύτερη φορά με τον Λαλάνα να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι χάθηκε στο 17ο λεπτό με τον Βάρντι να εκμεταλλεύεται την ταχύτητα του για να βγει απέναντι από τον αντίπαλο γκλοκίπερ αλλά να πλασάρει πάνω στο Κόζατσικ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ρόι Χόντσον είχε την υπεροχή με τους Κλάιν και Χέντερσον να βρίσκονται σε σπουδαία βραδιά με τον τελευταίο σε μία από τις συνεργασίες τους να στρώνει για τον Λαλάνα, ο οποίος νικήθηκε από τον Κόζατσικ.

Η Σλοβακία ήταν πολύ παθητική αλλά λίγο έλειψε να προηγηθεί στο σκορ στο 51΄μετά την αμυντική αδράνεια του Σμόλινγκ και την κακή συννενόηση με τον Χαρτ. Το σύνολο του Χόντσον απάντησε άμεσα με τον Στάριτζ να τροφοδοτεί κάθετα τον Κλάιν, ο οποίος ανάγκασε τον Κόζατσικ σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Με την συμπλήρωση ενός ημιώρου οι Αγγλία συνέχισε να χάνει τις ευκαιρίες με το τσουβάλι. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του Άλι να δει τον Σκρτελ να κρατάει το μηδέν πριν το πλασέ του παίκτης της Τότεναμ καταλήξει στα δίχτυα.

Τα “λιοντάρια” πίεζαν ασφυκτικά για να πετύχουν ένα γκολ αλλά στο υπόλοιπο του παιχνιδιού απείλησαν μόνο με μακρινά σουτ των Ρούνει και Ντάιερ τα οποία είτε κόντραραν στα σώματα είτε περνούσαν δίπλα από τα δοκάρια με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι το τέλος αυτό το 0-0.

Αν κάποια ομάδα αδικείται από την έκβαση του σκορ αυτή είναι η Αγγλία, η οποία βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων. Ο Στάριτζ ήταν κεφάτος και αν ήταν περισσότερο αλτρουιστής ίσως τα δεδομένα του παιχνιδιού να ήταν διαφορετικά. Διακριθέντες ήταν επίσης και ο Χέντερσον, ο οποίος δημιουργησε τρεις καθαρές ευκαιρίες για γκολ αλλά και ο Κλάιν που πάτησε περιοχή προσφέρωντας αρκετές ανεκμετάλλευτες ασίστ στους συμπαίκτες του.

Από την άλλη πλευρά η Σλοβακία παρόλο που καιγόταν περισσότερο για τη νίκη δε ρίσκαρε καθόλου παραμένοντας προσηλωμένη στο αμυντικό της πλάνο. Άξια αναφοράς είναι και η καλή εμφάνιση του Κόζατσικ, ο οποίος κράτησε ζωντανο το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο κόλπο της πρόκρισης σε πολλές περιπτώσεις.

Β’ όμιλος (Βαθμολογία)

1. Ουαλία 6 (6-3)

2. Αγγλία 5 (3-2)

3. Σλοβακία 4 (3-3)

4. Ρωσία 1 (2-6)

Η ενδεκάδα της εθνικής Σλοβακίας:

[team1]

Η ενδεκάδα της εθνικής Σλοβακίας:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ