ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Στο τέλος ήταν… Two-ρκία

Τσεχία και Τουρκία αναμετρήθηκαν για μία θέση στο όνειρο των «16» με την Τουρκία να παίρνει τη νίκη και πλέον να περιμένει τους συνδυασμούς που χρειάζονται για να περάσει.

Στο τέλος ήταν… Two-ρκία

Σε ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, Τουρκία και Κροατία αναμετρήθηκαν με την Τουρκία εν τέλει να καταφέρνει να επικρατεί με 2-0 χάρη σε γκολ των Γιλμάζ (10′) και Τουφάν (65′)

Έτσι πλέον οι Τούρκοι ελπίζουν στην πρόκριση ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες της φάσης των ομίλων ενώ η Τσεχία ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφής αποχαιρετώντας ως τελευταία την διοργάνωση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στον αγωνιστικό χώρο οι Τούρκοι μπήκαν αρκετά δυναμικά, βρήκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο και έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε από νωρίς μπροστά στο σκορ.

Το γκολ αυτό δεν άργησε να έρθει αφού μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Εμρέ Μορ τροφοδότησε τον Γιλμάζ, που βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή των Τσέχων και με όμορφο σουτ έκανε το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση για τους Τσέχους όταν ο Σίβοκ εκμεταλλεύθηκε την ωραία σέντρα των συμπαικτών του, σηκώθηκε στον αέρα αλλά η κεφαλιά του πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπαμπακάν.

Η πίεση των Τσέχων συνεχίστηκε και στο 24′ ο Καντεράμπεκ έγινε κάτοχος της μπάλας, εξασφάλισε λίγο χώρο, δοκίμασε και το πόδι του αλλά ο Τούρκος πορτιέρο δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται και με ωραία επέμβαση παραχώρησε κόρνερ.

Στο 31′ πάλι ο Καντεράμπεκ προσπάθησε να γίνει απειλητικός αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπαμπακάν, ο οποίος δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα.

Η Τσεχία συνέχισε να αυξάνει στροφές και προσπαθούσε ολοένα και περισσότερο να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ μπροστά από τα γκολποστ του κίπερ της Τουρκίας αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 38′ ο Πλασίλ τροφοδοτήθηκε όμορφα από τους συμπαίκτες του, πραγματοποίησε και το σουτ αλλά ο Μπαμπακάν ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και εξουδετέρωσε σχετικά εύκολα την προσπάθειά του.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν ψάχνοντας το γκολ που θα έβαζε την μεν Τσεχία ξανά στο παιχνίδι και θα έδινε στην Τουρκία την απόσταση ασφαλείας που χρειαζόταν για να «κλειδώσει» το χρυσό τρίποντο.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και με τις ισορροπίες να μην αλλάζουν ιδιαίτερα ο Νταρίντα μπήκε με προϋποθέσεις στην περιοχή των Τούρκων και επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο πορτιέρο, που όμως δεν ανησύχησε και έλεγξε την πορεία της μπάλας κρατώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Πέντε λεπτά αργότερα η Τουρκία ανέβηκε επικίνδυνα μέχρι την περιοχή της Τσεχίας και μάλιστα πέτυχε και το 2-0 όταν ο Τοπάλ μετά από μία εκπληκτική προσπάθεια, τροφοδότησε τον Τουφάν και εκείνος με τη σειρά του νίκησε τον Τσεχ και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 81′ ο Νταρίντα προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος αλλά το σουτ που επιχείρησε από αρκετά μακριά αλλά ο Τούρκος κίπερ έλεγξε την πορεία της μπάλας και επενέβη σταθερά.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σαχάν τροφοδοτήθηκε ωραία, έκανε την κίνηση προς την περιοχή των Τσέχων, δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Τσεχ.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ριζικά και έτσι η Τουρκία πήρε το πολύτιμο τρίποντο και τώρα περιμένει να δει αν θα περάσει ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Η Τσεχία από την άλλη δεν εντυπωσίασε στο ενδεχομένως σημαντικότερο παιχνίδι των ομίλων και αποχαιρέτησε από νωρίς την διοργάνωση μένοντας τελευταία στον όμιλό της.

[team1]

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ