ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2016

Έπος: Ροναλντιάδα

Η εθνική Πορτογαλίας είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε απίστευτη βραδιά και μετά το 3-3 κόντρα στην Ουγγαρία πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Έπος: Ροναλντιάδα

Η Πορτογαλία αναμετρήθηκε με την Ουγγαρία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του έκτου και πιο αμφίρροπου ομίλου με τους Ίβηρες να καίγονται για τουλάχιστον ένα βαθμό.

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 με την Πορτογαλία να περνάει ως καλύτερη τρίτη μετά και τη νίκη της Ισλανδίας επί της Αυστρίας. Αντίθετα, οι Μαγυάροι  πραγματοποίησαν την έκπληξη καταλαμβάνοντας με 5 πόντους την πρώτη θέση με του Ισλανδούς στην ισοβαθμία να προκρίνονται ως δεύτεροι.

Μεγάλο μερίδιο στην πρόκριση της Πορτογαλίας είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος με ένα προσωπικό σόου που περιελάμβανε δύο τέρματα και ένα γκολ χάρισε τον ένα βαθμό και την πολυπόθητη πρόκριση στους Ίβηρες.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Υπό την πίεση του αποτελέσματος η Πορτογαλία μπήκε νευρικά στο παιχνίδι αλλά διέθετε την κατοχή της μπάλας στα πόδια της.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι Μαγυάροι άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό . Ειδικότερα, μετά από μία στατική φάση και την επακόλουθη απομάκρυνση του Κριστιάνο ο Γκέρα πήρε το ριμπάουντ έξω από τη μεγάλη περιοχή για να σουτάρει μία φωτοβολίδα που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ρουί Πατρίσιο.

Οι Πορτογάλοι έμοιαζαν να είναι “έξω από τα νερά τους” και λίγο έλειψε να δεχτούν και δεύτερο γκολ με τον Πατρίσιο να αντιδρά σωστά σε σουτ του Έλεκ από πλάγια θέση. Η απάντηση ήρθε από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρονάλντο, η οποία υποχρέωσε τον Κίραλι να διώξει σε κόρνερ.

Στο 39ο λεπτό η Πορτογαλία σκόραρε αλλά ο Πέπε ορθά υποδείχτηκε οφσάιντ με τον γκολ να μην κατακυρώνεται. Η ισοφάριση ήρθε τελικά λίγα λεπτά αργότερα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με μία μαγική κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Νάνι με τον τελευταίο με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή να νικάει τον Κίραλι.

Πριν ξεκινήσει καλά καλά το δεύτερο ημίχρονο οι Ούγγροι αιφνιδίασαν τους Πορτογάλους ανακτώντας το προβάδισμα. Το γκολ επιτεύχθηκε χάρη στην εκτέλεση φάουλ του Τζούτζακ, η οποία βρήκε στο τοίχος με αποτέλεσμα να μπερδέψει τον γκολκίπερ και να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 50, όμως, μίλησε η κλάση του Ρονάλντο ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Συγκεκριμένα μετά τη σέντρα του Ζοάο Μάριο ο Κριστιάνο κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και με ένα ασύλληπτο δοκάρι ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.

Ο αγώνας είχε αποκτήσει μία άγρια ομορφιά με τις εναλλαγές του σκορ να είναι διαρκείς. Στο 55΄ο Τζούτζακ έβαλε τους Μαγυάρους μπροστά στο σκορ για τρίτη φορά σουτάροντας έξω από τη περιοχή και με τη μπάλα να βρίσκει στο απλωμένο πόδι του Νάνι προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Ωστόσο, ο ηγέτης του συνόλου του Φερναντο Σάντος ήταν αποφασισμένος να πάρει πάνω του την κατάσταση. Έτσι και έγινε και στο 62 με τον Κουαρέσμα να γεμίζει από την αριστερή πλευρά και τον Κριστιάν0 να πηδάει στον “θεό” για να νικήσει με κεφαλιά τον Κίραλι σημειώνοντας το 3-3.

Στο πιο τρελό παιχνίδι της διοργάνωσης οι Ούγγροι και ο Έλεκ συγκεκριμένα αντίκρισε στο 64΄ να τον εμποδίζει από το να βάλει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε με λιγότερο δραματικό τρόπο και έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνοντας απαντήσεις μέσα στο γήπεδο έστειλε την Πορτογαλία την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ενδεκάδα της εθνικής Ουγγαρίας:

[team1]

Η ενδεκάδα της εθνικής Πορτογαλίας:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ