ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Καλό Brady, με αγάπη Ιρλανδία

Ιταλία και Ιρλανδία αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι δίχως σπουδαία βαθμολογική σημασία με την Ιρλανδία να επικρατεί εν τέλει με 1-0 και να προκρίνεται στους «16» με γκολ του Μπρέιντι στο 85'.

Καλό Brady, με αγάπη Ιρλανδία

Σε ένα παιχνίδι χωρίς σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Ιταλία αναμετρήθηκε με την Ιρλανδία, με τη «Σκουάντρα Ατζούρα» να έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση και τους Ιρλανδούς να ελπίζουν σε νίκη που θα τους έδινε το εισιτήριο της πρόκρισης ως μία από τις καλύτερες τρίτες της φάσης των ομίλων.

Τελικώς νικήτρια από το γήπεδο έφυγε η Ιρλανδία με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Μπρέιντι στο 85ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά που την έφερε στους «16» ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά ισορροπημένα, έψαξαν τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι.

Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης για την Ιρλανδία όταν ο Χέντριγκ βρήκε λίγο ελεύθερο χώρο, εξαπέλυσε και το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ιταλού γκολκίπερ.

Στο 21′ ο Ντάριλ Μέρφι ξέφυγε από τον αμυντικό του, σηκώθηκε πιο ψηλά από τους αντιπάλους του, έκανε και την κεφαλιά αλλά ο Σιρίγου δεν αιφνιδιάστηκε και κράτησε το «μηδέν».

Η Ιρλανδία συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας στο γκολ και με την συμπλήρωση 32′ αγωνιστικών λεπτών ο Ντάφι κινήθηκε απειλητικά στην περιοχή των Ιταλών, εκμεταλλεύθηκε την σέντρα του συμπαίκτη του, πήδηξε για την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 43′ η Ιταλία έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Ιμόμπιλε ξεμαρκαρίστηκε όμορφα, εξασφάλισε λίγο χώρο, δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του Ράντολφ.

Στο δεύτερο μέρος οι ισορροπίες του παιχνιδιού δεν άλλαξαν με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στον αγώνα.

Στο 53′ ο Ζάζα βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή των Ιρλανδών, έκανε και το βολέ αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά ψηλά άουτ.

Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Ντάφι δοκίμασε ένα αρκετά μακρινό σουτ αλλά χωρίς καμία επιτυχία αφού η μπάλα πήγε απελπιστικά άουτ.

Στο 77′ οι Ιταλοί ανέβηκανμε προϋποθέσεις στην αντίπαλη άμυνα όταν ο Ινσίγκνιε βρέθηκε στην άκρη της περιοχής, έκανε και το σουτ αλλά κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Ιρλανδού πορτιέρο.

Στο 84′ ο Χούλαχαν βρήκε ελεύθερο χώρο, έκανε ένα δυνατό, ευθύβολο σουτ αλλά ο Σιρίγου έδειξε τα ρεφλέξ του και κράτησε το μηδέν.

Ένα λεπτό αργότερα η πίεση των Ιρλανδών απέφερε καρπούς με τον Μπρέιντι να ανοίγει το σκορ όταν εκμεταλλεύθηκε την καλή σέντρα του συμπαίκτη του και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Ιρλανδία πήρε τη σπουδαία νίκη που της έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης για την φάση των «16».

[team1]

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ