ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Κροατία για φίλημα

Η εθνική Ισπανίας ήταν αγνώριστη και η εθνική Κροατίας ανατρέποντας το σκορ επικράτησε με 2-1 τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου.

Κροατία για φίλημα

Ισπανία και Κροατία αναμετρήθηκαν με το βλέμμα στην πρώτη θέση του ομίλου και το καλύτερο πλασάρισμα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κόντρα στα προγνωστικά οι Κροάτες επικράτησαν τελικά των Ισπανών με 2-1 με τους “φούριας ρόχας” να απογοητεύουν αφού δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες γκέλες τη τελευταία οχταετία. Αντίθετα η Κροατία ακολούθησε πιστά το πλάνο του προπονητή και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις επιθετικές της αρετές.

Οι “φούριας ρόχας” παρατάχθηκαν χωρίς καμία αλλαγή στο βασικό τους σχήμα και μπήκαν φουριόζοι αφού μόλις στο 7ο λεπτό σκόραραν. Η κάθετη πάσα του Σίλβα διέσπασε την αντίπαλη άμυνα με τον Φάμπρεγκας να πλασάρει τον τερματοφύλακα και τον Μοράτα να την ακουμπάει προ της γραμμής για να σιγουρέψει το γκολ.

Οι Κροάτες απάντησαν στο 12΄με μία αντεπίθεση και τον Κάλινιτς να σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά τον Ντε Χέα να απομαρύνει σε κόρνερ. Η εθνική Κροατίας απώλεσε τεράστια ευκαιρία στο 14ο λεπτό με τον Ράκιριτς να επιχειρεί να κρεμάσει τον Ντε Χέα μετά το τραγικό λάθος του Ισπανού γκολκίπερ και τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

Οι Ισπανοί διέθεταν μεγάλη ποιότητα και βρίσκαν τον τρόπο να απείλήσουν αλλά το σουτ του Νολίτο κόντραρε στο 27΄και πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η Κροατία άξιζε ένα γκολ και το πέτυχε με τη συμπλήρωση του 45λεπτου. Ο Πέρισιτς ήταν ο δημιουργός αφού σέντραρε από τη δεξιά πτέρυγα και ο Κάλινιτς πραγματοποιώντας κίνηση στο πρώτο δοκάρι σημείωσε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και το σύνολο του Ντελ Μπόσκε είχε την κατοχή της μπάλας η Κροατία ήταν αυτή που λίγο έλειψε να φτάσει στην ολική ανατροπή με τον Πιάτσα να δοκιμάζει το ανάποδο ψαλίδι αλλά τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κάσιτς είχε κλείσει πολύ καλά του χώρους και οι “φούριας ρόχας” χρειάστηκαν μία στατική φάση για να γίνει αισθητή η παρουσία τους με τον Ράμος να πηδάει ψηλότερα από όλους στο 67 αλλά η κεφαλιά του να καταλήγει άουτ.

Ωστόσο, στο 70΄έγινε η φάση του αγώνα με τη σέντρα του Ινιέστα να έχει αποδέκτη της μπάλας τον Σίλβα, και τον διαιτητή να καταλογίζει εσφαλμένα πέναλτι σε βάρος των Κροατών. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ράμος, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Σούμπασιτς για να παραμείνει το 1-1.

Οι Κροάτες είχε αποκτήσει το μομέντουμ του αγώνα και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 87΄με τον Πέρισιτς να ολοκληρώνει ιδανικά μία άρτια εκδηλωμένη επίθεση. Έτσι, παρά το γεγονός ότι η Ισπανία έχασε χρυσή ευκαιρία στις καθυστερήσεις να ισοφάρισει μετά την ατομική ενέργεια του Σίλβα έμεινε αυτό το 2-1 που χάρισε την πρώτη θέση του ομίλου στη Κροατία με το σύνολο του Ντελ Μπόσκε να τερματίζει δεύτερο.

Συνεπώς. η Ισπανία στο δρόμο της για την επίτευξη του three peat θα χρειαστεί να υπερκεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Ιταλίας.

Η ενδεκάδα της Κροατίας:

[team1]

Η ενδεκάδα της Ισπανίας:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ