ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Κλείδωσε τη ρεβάνς η Χιλή (vid)

Η Χιλή μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα επικράτησε της Κολομβίας με 2-0 και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του επετειακού Κόπα Αμέρικα.

Κλείδωσε τη ρεβάνς η Χιλή (vid)

Το φετινό επετειακό Κόπα Αμέρικα εκτός από πολλά γκολ και πολλές κόκκινες κάρτες κρύβει και πολλές εκπλήξεις. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/6) για τα ημιτελικά της διοργάνωσης η Χιλή κονταροχτυπήθηκε με την Κολομβία σε έναν αγώνα που διήρκεσε 4 ώρες και 15 λεπτά εξαιτίας των καιρικών φαινομένων που υποχρέωσαν τη διακοπή του αγώνα στο ημίχρονο για δυόμισι ώρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ημιτελικού η Χιλή χάρη σε δύο γρήγορα γκολ αλλά και μία κόκκινη κάρτα του Κάρλος Σάντσεζ κατέβαλαν την αντίσταση της μαχητικής Κολμβίας επικρατώντας με 2-0.

Αρχικά, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Αντόνιο Πίτσι άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Αράνγκις να εκμεταλλεύεται την κακή απομάκρυνση των αμυντικών για να πλασάρει ιδανικά τον Οσπίνα από το ύψος της μικρής περιοχής.

Προτού προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι Χιλιανοί σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Αλέξις Σάντσεζ να εξαπολύει ένα κεραύνο με τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και το ριμπαόυντ να παίρνει o Φουενσαλίδα , ο οποίος ανενόχλητος και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο έγραψε το 2-0.

Από αυτό το σημείο και έπειτα η Κολομβία ανέλαβε τα ηνία του αγώνα αλλά βρήκε μπροστά της έναν πολύ καλό Κλαούντιο Μπράβο. Ειδικότερα, τόσο στο τετ α τετ του Μπάκα στο 23 όσο και στην λόμπα που επιχείρησε ο Αρίας στο 33 ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα αντέδρασε υποδειγματικά απομακρύνοντας σε κόρνερ τον κίνδυνο. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα φαλτσαριστό σουτ που εξαπόλυσε ο Κάρλος Σάντσεζ αλλά για μία ακόμη φορά ο Μπράβο αρνήθηκε το γκολ πέφτοντας σωστά στη γωνία του.

Το σύνολο του Χοσέ Πέκερμαν απώλεσε ουσιασικά να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι στο 57΄με τον διαιτητή της αναμέτρησης σε μία τραβηγμένη απόφαση να αποβάλει τον Κάρλος Σάντσεζ με αποτέλεσμα η Χιλή πέρα από το προβάδισμα να διαθέτει και την αριθμητική υπεροχή.

Ο αγώνας κύλησε χωρίς καμία αξιόλογη φάση από πλευράς Κολομβίας και με αυτόν τον τρόπο η Χίλη προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κόπα Αμέρικα εκεί όπου θα συνατήσει ξανά την Αργεντινή σε μία επανάληψη του περσινού τελικού.

Ο Μέσι και η παρέα του θα επιχειρήσουν να πάρουν εκδίκηση με σκοπό την κατάκτηση του 15ου Κόπα Αμέρικα σε αντίθεση με την Χιλή που θα υπερασπιστεί το μοναδικό της τίτλο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ