Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσακώθηκαν για… πλάκα Κασίγιας και Πικέ! (vid)
EURO 2016

Τσακώθηκαν για… πλάκα Κασίγιας και Πικέ! (vid)

Ο Ζεράρδ Πικέ πήγε να κάνει "ποδιά" στον Ίκερ Κασίγιας με τον έμπειρο γκολκίπερ να αντιδρά με μία... φάπα.

24.06.2016 | 17:12

Όταν είσαι ο Ίκερ Κασίγιας και είσαι 35 ετών και έχεις 167 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ισπανίας δεν θέλει να γίνεσαι “ρόμπα” από τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου. Ακόμη και αν της “μιλάνε” της μπάλας. Πόσο μάλλον όταν εκείνοι είναι θρύλοι για την Μπαρτσελόνα.

Ο “Σαν Ίκερ” ήταν το “κορόιδο” στην γνωστή άσκηση με τις πολλές πάσες και τα πράγματα παραλίγο να ξεφύγουν όταν ο Ζεράρδ Πικέ προσπάθησε να του κάνει “ποδιά”, αλλά, χωρίς επιτυχία.

Αυτό δεν πολυάρεσε στον Κασίγιας που μεταξύ σοβαρού και αστείου έριξε μία φάπα στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και αντέδρασε στα… καπάκια απωθώντας, όπως- όπως την “παλιοσειρά”.

Σίγουρα ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, δεν θέλει να βλέπει ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών του λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία, όπου και θα κρίνει το μέλλον των Ισπανών στο Euro και αν θα παραμείνουν σε αυτό ή θα πάρουν την πρώτη πτήση της επιστροφής για τη Μαδρίτη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2016
Exit mobile version