Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συναντιέται με Λακαζέτ ο Βενγκέρ
Ολιμπίκ Λυών

Συναντιέται με Λακαζέτ ο Βενγκέρ

Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθεί ο τεχνικός της Άρσεναλ με τους εκπροσώπους του παίκτη.

26.06.2016 | 10:00

Να επανέλθει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι θέλει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Μετά την αποτυχία της Άρσεναλ να αποκτήσει τον Τζέιμι Βάρντι από την Λέστερ, ο Αλσατός εξετάζει τις επιλογές του κι έπειτα από το όνομα του Ρομέλου Λουκάκου, αυτό του Αλεξάντρ Λακαζέτ βγαίνει ξανά στην επιφάνεια.

Ο Γάλλος επιθετικός της Λυών βρίσκεται στο ραντάρ του τεχνικού των “κανονιέρηδων” εδώ και τρία χρόνια και όπως φαίνεται οι Λονδρέζοι εξετάζουν πλέον πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν επίσημα για την απόκτησή του.

Για τον λόγο αυτό, ο Βενγκέρ θα συναντηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με τους εκπροσώπους του παίκτη ώστε να συζητήσουν την περίπτωση συνεργασίας τους και τις όποιες λεπτομέρειες είναι αναγκαίες για να γίνει η συμφωνία.

Πάντως, από την μεριά της η γαλλική ομάδα κοστολογεί τον παίκτη στα 45 εκατομμύρια λίρες με τις Γουέστ Χαμ και Ατλέτικο Μαδρίτης να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μάλιστα, τα “σφυριά” έχουν δει πρόταση τους ύψους 42 εκατομμυρίων λιρών να απορρίπτεται.

Παράλληλα, με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα, η Λυών δεν “καίγεται” για επιπλέον έσοδα και αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά δεν θα πουλήσει τον Λακαζέτ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version