ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από τεσσάρα σε πεντάρα η τρομακτική Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)
Ορτέγκα VS Σον: Μια απόκρουση, ένα ολόκληρο πρωτάθλημα! (vid)
Η Σίτι κλείδωσε τον τίτλο μες στο σπίτι της Τότεναμ με killer Χάαλαντ και σωτήρα Ορτέγκα! (vid)
Ζιντάν θρύλε, μας έριξες τα σαγόνια με τα τσαλιμάκια σου! (vid)
Ανέβασε την Ίπσουιτς στην Premier League κι ακούγεται για τον πάγκο της Γιουνάιτεντ!
Τότεναμ – Σίτι: Έτοιμο γκολ στον Χάαλαντ ο Ντε Μπρούιν και ιστορικό 0-1! (vid)
Ανακοίνωσε επίσημα τον Ζιρού η Λος Άντζελες (pics, vid)
Δεν «μασάει» ο Λουίς Ενρίκε και ξεχνά κατευθείαν τον Μπαπέ!
Μαρινάκης στην Daily Mail: «Έχω τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γι’ αυτό επέλεξα τη Νότιγχαμ»
PODCAST: Ο ευρω-φιναλίστ Ολυμπιακός και το… ασσόδυο της Μαρίνας
Ακραία απόφαση της Ρεάλ για Μόντριτς – Λέει αντίο ο Κροάτης…
Η Άστον Βίλα κάνει «ζημιά» στην Σίτι – Μεταγραφή… Champions League (pic)
Το πανούργο σχέδιο της Ρεάλ – Το 2025… θα τους «τελειώσει» με δύο προσθήκες!
Αλ-Νασρ: Μετά τον τίτλο… χάνει και δύο αστέρια – Ανησυχεί ο Κριστιάνο! (vid)
Δίνουν Χρυσή Μπάλα στον Λεβαντόφσκι – Γράφει ιστορία! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γερμανία

“H Γερμανία δε θα κλάψει φέτος”

Ο επιθετικός της Γερμανίας, Τόμας Μίλερ είναι βέβαιος ότι τα "πάντσερ" θα καταφέρουν αυτή τη φορά να υπερκεράσουν το εμπόδιο της εθνικής Ιταλίας.

“H Γερμανία δε θα κλάψει φέτος”

Η εθνική Γερμανίας είναι η μόνη ομάδα στη διοργάνωση που δεν έχει δεχτεί γκολ με τις αντίπαλες ομάδες να έχουν δημιουργήσει ελάχιστες φάσεις μπροστά από την εστία της. Τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν τόσο στους Μπόατενγκ και Χούμελς όσο και στο Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος παρατάσσει την άμυνα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος πολύ ψηλά στο γήπεδο απαιτώντας από τους κεντρικού αμυντικούς να οργανώσουν το παιχνίδι των “πάντσερ”.

Ωστόσο, εκεί που εντοπίστηκε το επιθετικό πρόβλημα για την εθνική Γερμανίας τις πρώτες δύο αγωνιστικές ήταν στην επίθεσή της με τον Γκέτσε να τοποθετείται ως false nine κατι που δημιούργησε πρόβλημα στο σκοράρισμα με τον παίκτη της Μπάγερν Μονάχουν να μην πατάει σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, η τοποθέτηση του Γκόμεζ στην κορυφή της επίθεσης έδωσε στην Γερμανία τη λύση που έψαχνε όσον αφορά το τελείωμα των φάσεων.

Στα προημιτελικά του EURO η εθνική Γερμανίας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την εθνική Ιταλίας του Αντόνιο Κόντε με τους “ατζούρι” μέχρις στιγμής να έχουν διαψέυσει όσους δεν τους έβλεπαν να προκρίνονται ούτε από τη φάση των ομίλων.

Ωστόσο, ο Τόμας Μίλερ ο οποίος είχε δει την ομάδα του να αποκλείεται από τη “σκουάντρα τζούρα” στα ημιτελικά του EURO 2012 δεν ανησυχεί για την έκβαση της αναμέτρησης: “Ήμουν πολύ απογοητευμένος το 2012. Μπήκα ως αλλαγή στο παιχνίδι και κατέληξα με δάκρυα. Δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό ειδικά από τη στιγμή που το 2016 δε θα υπάρχουν δάκρυα. Είμαι αισιόδοξος για το Σάββατο, μπορούμε να περάσουμε ξανά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είναι εφικτό. Έχουμε δείξει ότι έιμαστε έτοιμοι για νοκ άουτ αγώνες”.

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου δεν παρέλειψε, μάλιστα να αναφερθεί στην διάσημη άμυνα των Ιταλών: “Η άμυνά μας είναι σταθερή και υπάρχει ενότητα στην ομάδα. Ο προημιτελικός αυτός δε θα είναι ο τελευταίος μας αγώνας. Όλη η άμυνα τους βασίζεται στη Γιουβέντους και είναι υπέροχη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι απόρθητη. Στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει αποδειχθεί ότι κάθε άμυνα έχει αδυναμίες οπότε αυτό ισχύει και για την Ιταλική.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ