ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτή η Τότεναμ… δαγκώνει: Το νούμερο του Παλίνια το επιβεβαιώνει!
Άρσεναλ – Μεταγραφές: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις με τον Έζε
Το μεγάλο παράπονο του Ίσακ από τη Λίβερπουλ
Κάρντιφ – Πιτέρμπορο: Ξεκινάει δυναμικά στην πρεμιέρα
Τέλος εποχής στην Τότεναμ: Ο Σον ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο!
Το πήρε απόφαση ο Ροντρίγκο: Κουνάει… μαντήλι στη Ρεάλ Μαδρίτης
«Μπάσιμο» της Ντόρτμουντ για τον Σάντσο!
Διαλύεται έτσι όπως το πάει η Ίντερ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!
Ξεκίνησε «πόλεμος» μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από αυτά που είπε ο Γκάβι!
Χρήστος Τζόλης: Αυτή ήταν μόνο η αρχή!
Άρσεναλ: Οι μεγαλύτερες στιγμές του Αρτέτα, μέχρι τις επόμενες!
O Τσάμπι Αλόνσο δείχνει ποιος κάνει κουμάντο στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Τελείωσε» ΜΕΓΑΛΟ όνομα!
Παρί Σεν Ζερμέν: Κατηγορείται για βιασμό ο Χακίμι!
Μεγάλη μεταγραφή από τη Μαρσέιγ: Πήρε και Παϊσάο! (vid)
Λίβερπουλ – Νέα: Οι «Times» αποκάλυψαν ότι… τέλος ο Ίσακ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
EURO 2016

Νάνι για Κριστιάνο: “Έχει συνηθίσει στο “κράξιμο”

Συνηθισμένος στην σκληρή κριτική και στα βαριά λόγια εις βάρος του είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο συμπαίκτης του στην Πορτογαλία, Νάνι.

Νάνι για Κριστιάνο: “Έχει συνηθίσει στο “κράξιμο”

Τα πρώτα δύο παιχνίδια της Πορτογαλίας στο Euro δεν πήγαν και πολύ καλά και ιδιαιτέρως για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Ίβηρες έφεραν ισοπαλία τόσο με την Ισλανδία όσο και με την Αυστρία με τον 31χρονο στράικερ να μην είναι έτσι, όπως μας έχει συνηθίσει στα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης. Ειδικά στο δεύτερο αγώνα έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά και πέναλτι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα πορτογαλικά ΜΜΕ, αλλά και τα διεθνή να περάσουν από γενεές… δεκατέσσερις τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος κόντρα στην Ουγγαρία έκλεισε στόματα, αφού εκτός από δύο γκολ έδωσε και μία ασίστ στον Νάνι.

Advertisements

Βέβαια, στο πρώτο νοκ- άουτ ματς με τη Κροατία κυμάνθηκε και πάλι σε… ρηχά νερά. Γενικά έχει “ακούσει” πολλά για τις επιδόσεις του στα γήπεδα της Γαλλίας. Ε και;

Ο Νάνι με δηλώσεις του τόνισε πως ο Κριστιάνο όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να μην δίνει σημασία σε όλα αυτά και να μην… ιδρώνει το αυτί του.

“Πιστεύω πως μετά από τόσα χρόνια του φαίνεται πλέον φυσιολογικό. Έχει μάθει να αγωνίζεται για να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Ξέρει πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και γι’ αυτό το λόγο γνωρίζει ότι είναι συνέχεια στο επίκεντρο, έχοντας συνηθίσει στο “κράξιμο” και στις κακές κριτικές”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ