Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προχωράει για στόπερ η Μίλαν
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Προχωράει για στόπερ η Μίλαν

Τις διαδικασίες του για την απόκτηση του Ματέο Μουσάτσιο έχει ξεκινήσει η Μίλαν, έχοντας παράλληλα και τις εναλλακτικές της για το κέντρο της άμυνας.

06.07.2016 | 13:06

Στον Μουσάτσιο της Βιγιαρεάλ έχει καταλήξει η Μίλαν για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Οι “ροσονέρι” μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την διοίκηση της ισπανικής ομάδας για την απόκτηση του Αργεντινού στόπερ.

Συγκεκριμένα, όπως γράφεται στην Ιταλία η Μίλαν έχει στείλει ήδη πρόταση που φθάνει τα 18 εκατομμυρία ευρώ.

Βέβαια, τα “κίτρινα υποβρύχια” φέρεται να μην είναι ικανοποιημένα από αυτή καθώς επιθυμούν περίπου 25 εκατομμύρια για να συναινέσουν στην παραχώρηση του παίκτη.

Οι Μιλανέζοι έχουν φέτος πολύ μεγάλο μπάτζετ και λογικά θα ανέβουν κι άλλο για να κάνουν δικό τους τον 26χρονο άσο, αλλά σε περίπτωση που τελικά δεν καταλήξουν σε συμφωνία έχουν ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές τους.

Πρώτη και πιο προσιτή λύση είναι ο Τζόναθαν Ταχ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον νεαρό στόπερ να είναι διαθέσιμος για μόλις 12 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, η Μίλαν φαίνεται να κοιτάζει και την περίπτωση του Μεχντί Μπενάτια, αλλά ο Μαροκινός αμυντικός φέρεται να είναι πολύ κοντά στην Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version