ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

“To πρόβλημα ήταν περισσότερο εξωτερικό παρά εσωτερικό”

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεζ, μίλησε για τη θητεία του στον πάγκο της "βασίλισσας".

“To πρόβλημα ήταν περισσότερο εξωτερικό παρά εσωτερικό”

Η Ρεάλ Μαδρίτης τέλειωσε την περσινή αγωνιστική περίοδο με διαφορετικό προπονητή σε σχέση με αυτόν που εκκίνησε τη χρονιά. Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2016 ο Ζινεντίν Ζιντάν διαδέχτηκε τον Ράφα Μπενίτεζ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τα αποτελέσματα να προοικονομούν ένα λαμπρόν μέλλον όσον αφορά την προπονητική καριέρα του “Ζιζού”.

Ωστόσο, ο Ράφα Μπενίτεζ, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον Ιούλιο του 2015 δέχτηκε δριμεία κριτική και δεν κατάφερε να στεριώσει στο σύλλογο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ικανοποιεί το δημόσιο αίσθημα και να απολύει τον πρώην τεχνικό της Λίβερπουλ στα μισά του πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός μετά από καιρό έσπασε τη σιωπή του και σε συνέντευξή του στο Fox Sports αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν κατά την παραμονή του στη “βασίλισσα”: “Ήταν λίγο παράξεονο. Στην αρχή ανέμενα να σουλέψω στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά μετά δέχτηκα κλήση από τη Ρεάλ. Ήταν η τέταρτη φορά που με προσέγγισαν, η ομάδα της πόλης και της καρδιάς μου και ήταν η κατάλληλη στιγμή να δεχτώ. Έφτασα σε ένα μεγάλο σύλλογο και εκεί πρέπει τα πάντα να είναι άψογα αλλά θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά. Καμία φορά όμως δεν είναι εύκολο να ελέγξεις ότι συμβαίνει γύρω από την ομάδα”.

“Ο πρόεδρος είχε θέσει ως προτεραιότητα να πάμε καλά στο πρωτάθλημα και για να το πετύχεις αυτό χρειάζεσαι μία ομάδα πέρα από μεγάλα ονόματα στην οποία οι ποιοτικοί παίκτες θα κάνουν τη διαφορά. Αυτός είναι ο τρόπος που δουλέυω. Κάποια πράγματα, όμως δεν εξελισσόντουσαν κατ΄ευχήν και αυτό οφειλόταν περισσότερο σε εξωτερικούς παράγοντες παρά σε εσωτερικούς, διότι η ομάδα δούλευε καλά. Είμασταν δύο πόντους πίσω από τη Μπαρτσελόνα και έιχα προκριθεί από τη φάση των ομίλων του Τσ. Λιγκ. Θα το επαναλάβω. Το πρόβλημα ήταν περισσότερο εξωτερικό παρά εσωτερικό” συμπλήρωσε ο 56χρονος τεχνικός .

Αναφορικά με την σχέση του με τους παίκτες στην ομάδα ο Μπενίτεζ πρόσθεσε: “Η σχέση μας ήταν καλή. Μέσα σε μία ομάδα υπάρχουν παίκτες που παίζουν πολύ και κάποιοι που αγωνίζονται λιγότερο αλλά ξεκάθαρα η σχέση μου με την πλειοψηφία των παικτών ήταν άψογη καθώς ήταν όλοι τους πραγματικοί επαγγελματίες. Επιθυμούσα να δημιουργήσω ένα γκρουπ παικτών ικανό να κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά στην τελική δεν το κατάφερα. Πρέπει να κοιτάς μπροστά και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι προ των πυλών ενός συναρπαστικού πρότζεκτ με τη Νιουκάστλ”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ