Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Προς πώληση ο Ικάρντι”
Τότεναμ

“Προς πώληση ο Ικάρντι”

Στους υπό παραχώρηση παίκτες της Ίντερ βρίσκεται ο Μάουρο Ικάρντι.

10.07.2016 | 15:56

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η γυναίκα και μάνατζερ του παίκτη, Γουάντα Νάρα, σε δηλώσεις της στο Calciomercato.com.

Όπως υποστηρίζει η ίδια η ιταλική ομάδα θέλει να πουλήσει τον Ικάρντι καθώς τα οικονομικά της δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο νεαρός άσος σίγουρα μπορεί να φέρει πολλά λεφτά στα ταμεία.

“Από αυτά που βλέπω, η Ίντερ έβαλε τον Ικάρντι προς πώληση. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση με σεβασμό προς όλους.”, δήλωσε  η Νάρα και συνέχισε:

“Ο Μάουρο θα στεναχωρηθεί εάν φύγει από την Ίντερ, αλλά καταλαβαίνουμε την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και προφανώς δεν μπορούν να τον κρατήσουν”.

Κλείνοντας, η εκπρόσωπος του παίκτη είπε πως:”Δεν υπάρχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιό του και ελπίζουμε ότι η Ίντερ δεν θα ζητήσει κάποιο ποσό που δεν αντιστοιχεί στην αγορά, αλλά θα είναι ταιριαστό με το συμβόλαιό του”.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Γιουβέντους, αλλά μόνο η Γουέστ Χαμ έχει κάνει πρόταση για τον παίκτη ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε.

Οι “νερατζούρι” ζητάνε γύρω στα 60 εκατομμύρια, με την πλευρά του παίκτη να ζητάει να βρεθεί μία λύση ώστε είτε να πωληθεί είτε να του προταθεί από την Ίντερ συμβόλαιο με βελτιωμένους όρους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version