Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μετρητά και Ζιρού για Ιγκουαΐν η Άρσεναλ!
Νάπολι

Μετρητά και Ζιρού για Ιγκουαΐν η Άρσεναλ!

Δυναμικά μπαίνει η Άρσεναλ στο παιχνίδι της απόκτησης του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

12.07.2016 | 12:13

Τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν της Νάπολι θέλει να αποκτήσει ο Αρσέν Βενγκέρ για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη που έχει εύκολα το γκολ και ο Αργεντινός έχει αποδείξει ότι είναι τέτοιος.

Για τον λόγο αυτό, ο Βενγκέρ ετοιμάζεται να κάνει μία πρόταση που να ικανοποιεί τον ιδιοκτήτη της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα πωληθεί μόνο με μία “εξωπραγματική πρόταση”.

Επειδή όμως τα μετρητά στους “κανονιέρηδες” δεν… ρέουν ο Αλσατός τεχνικός θα πρέπει να “θυσιάσει” τον δικό του βασικό επιθετικό για την επίτευξη της συμφωνίας.

Δηλαδή, η πρόταση της Άρσεναλ αναμένεται να είναι γύρω στα 60 με 65 εκατομμύρια ευρώ συν τον Ολιβιέ Ζιρού, με τους ανθρώπους του συλλόγου να θεωρούν ότι κάπως έτσι θα “ισοφαρίσουν” την ρήτρα που έχει ο παίκτης ύψους 94 εκατομμυρίων.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να είχε κάνει παρόμοια πρόταση με ίδια μετρητά κι έναν νεαρό στράικερ, του οποίου δεν αποκαλύπτεται το όνομα, αλλά η Νάπολι αρνήθηκε.

Πάντως, στον τεχνικό της ιταλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Σάρι, αρέσει ο Γάλλος επιθετικός των “κανονιέρηδων” και δείχνει πιο ζεστός σε μία τέτοια πρόταση.

Παράλληλα, και ο ίδιος ο παίκτης, που έχει δύο ακόμα χρόνια στο συμβόλαιο του και δεν ανανεώνει, είναι θετικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version