Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στρέφει το ενδιαφέρον της στον Μουστάφι η Τσέλσι
Τσέλσι

Στρέφει το ενδιαφέρον της στον Μουστάφι η Τσέλσι

Ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί να στελεχώσει την άμυνα της Τσέλσι με τον Σκοντράν Μουστάφι.

17.07.2016 | 12:45

Χαρακτηριστικό των ομάδων που χτίζει ο Αντόνιο Κόντε είναι η σκληροτράχηλη άμυνα που αναγκάζει τον αντίπαλο να πασχίσει προκειμένου να σκοράρει.

Έτσι, ο τεχνικός της Τσέλσι στρέφει το ενδιαφέρον του στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Βαλένθια, Σκοντράν Μουστάφι.

Ο Γερμανός στόπερ σε δύο χρόνια στις “νυχτερίδες” έχει συμπληρώσει 78 συμμετοχές και έχει αναδειχθεί σε ηγέτη της άμυνας . Ενδεικτικό των ανασταλτικών του ικανοτήτων είναι το γεγονός ότι τη περσινή χρονιά ο 24χρονος στόπερ στην περσινή La Liga ήταν πρώτος στις αναχαιτίσεις των αντίπαλων επιθέσεων.

 

Δεδομένου ότι ο Κέιχιλ και ο Τέρι έχουν μεγαλώσει ηλικιακά ο Ζουμά θα μπορούσε να φτιάξει ένα εκρηκτικό αμυντικό δίδυμο με τον Μουστάφι με τον πρώτο να προσθέτει τη φυσική του δύναμη και την κυριαρχία του στον αέρα.

Το κόστος αγοράς του Γερμανού αμυντικού υπολογίζεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ με τη Βαλένθια να επιθυμεί να συγκεντρώσει χρήματα από την μεταγραφή του και να αποτρέψει παράλληλα την πώληση του Αντρέ Γκόμεζ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version