Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνεται “Μαδριλένος” ο Γκόμες (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Γίνεται “Μαδριλένος” ο Γκόμες (pic)

Στην Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν, όπως όλα δείχνουν, ο Αντρέ Γκόμες.

19.07.2016 | 18:50

Πολύ κοντά σε μία ποιοτική προσθήκη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να είναι έτοιμη να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αντρέ Γκόμες από την Βαλένθια.

Όπως αναφέρει η “MARCA”, η “Βασίλισσα” είναι αισιόδοξη ότι μπορεί να “κλείσει” σύντομα την εν λόγω μεταγραφή ώστε να εντάξει τον Πορτογάλο διεθνή στο ρόστερ της.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Ρεάλ θεωρεί πως η πρότασή της ύψους 60 εκατομμυρίως ευρώ θα είναι αρκετή για να πείσει τους ανθρώπους της Βαλένθια να παραχωρήσουν τον 23χρονο άσο.

Με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ να εξετάζουν επίσης την περίπτωση του Γκόμες, οι “μερέγχες” θέλουν να κλείσουν σύντομα την μεταγραφή και να κερδίσουν την “μάχη” για την υπογραφή του παίκτη.

Άλλωστε, ο Ζιντάν θέλει τον ταλαντούχο μέσο, καθώς θεωρεί πως μπορεί να ολοκληρώσει ιδανικά τους Κροος και Μόντριτς, ελευθερώνοντας περισσότερο και τον Κροάτη, ο οποίος θα ασχολείται περισσότερο με το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της Ρεάλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version