ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

“Πίστευα ότι ο Μπαλοτέλι σήμερα θα βρισκόταν στην κορυφή”

Ο Αντρέα Πίρλο εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο με το οποίον φαίνεται ότι ξοδεύει το ταλέντο του ο Μάριο Μπαλοτέλι.

“Πίστευα ότι ο Μπαλοτέλι σήμερα θα βρισκόταν στην κορυφή”

Ο Αντρέα Πίρλο μετά από μία υπέρλαμπρη καριέρα τόσο με την εθνική Ιταλίας όσο και με συλλόγους όπως η Μίλαν και η Γιουβέντους κολλάει τα τελευταία του ένσημα στη New York City στο MLS.

Ο Ιταλός μέσος είχε αγωνιστεί στο πλευρό του Μάριο Μπαλοτέλι και σε συνέντευξή του αναφέρθηκε εκτενώς στο χαμένο ταλέντο του: “Με απογοητεύει, αλλά πάντα έτρεφα μεγάλη αγάπη για τον Μάριο. Όταν τον έβλεπα στην προπόνηση της εθνικής Ιταλίας πάντα είχε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του- και θα άρχιζα να γελάω περιμένοντας να δω τι έχει στο μυαλό του αυτή τη φορά”

Ο κάτοχος ενός Mudial με την “Σκουάντρα Ατζούρα” στάθηκε στο σπουδαίο ταλέντο του Σούπερ Μάριο το οποίο δεν αξιοποιήθηκε από τον ποδοσφαιριστή: “Ο Μάριο δεν πρέπει να είναι απλώς ένας άνθρωπος για τον οποίο τα media γράφουν ιστορίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Έχω παίξει με τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και μπορώ να πώ ότι ο Μάριο έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ένας από αυτούς. Πίστευα ότι μέχρι σήμερα θα βρισκόταν στην κορυφή. Δεν μπορεί να ξοδέψει άλλο χρόνο”.

“Έχει αγωνιστεί σε τόσα μεγάλα κλαμπ που ξεχνάς ότι είναι μόνο 25 χρονών.Έχει ακόμα χρόνο να φτάσει στην κορυφή αλλά πρέπει να επιλέξει το νέο του σύλλογο προσεκτικά. Έχω διαβάσει για κάτι προτάσεις από την Κίνα. Με όλο τον σεβασμό στο πρωτάθλημά τους ο Μάριο δεν πρέπει να πάει εκεί. Αν πραγματοποιήσει δύο ή τρεις καλές σεζόν με την επόμενη ομάδα του θα είναι μόνο 28 και θα μπορεί να πάρει μεταγραφή σε μία κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν έχω καμία συμβουλή να του δώσω. Γνωρίζει τις ικανότητές του. Από εδώ και πέρα εξαρτάται από αυτόν” συμπλήρωσε ο Αντρέα Πίρλο.

Να σημειωθεί, ότι ο Μπαλοτέλι το φετινό καλοκαίρι επέστρεψε στη Λίβερπουλ μετά από μία κακή χρονιά στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μίλαν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να του αναφέρει ότι δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα για την επόμενη σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ