Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πόρτα» σε Μπαρτσελόνα ο Βιέτο, τα βρήκε με την Σεβίλλη
Σεβίλλη

«Πόρτα» σε Μπαρτσελόνα ο Βιέτο, τα βρήκε με την Σεβίλλη

Τι κι αν τον ήθελε η Μπαρτσελόνα; Ο Λουτσιάνο Βιέτο προτίμησε την Σεβίλλη λόγω των ευκαιριών που του υποσχέθηκαν οι Ανδαλουσιάνοι.

21.07.2016 | 16:32

Την Σεβίλλη προτίμησε ο Λουτσιάνο Βιέτο, παρά το γεγονός ότι και η Μπαρτσελόνα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ατλέτικο είχε δεχθεί αρκετές προτάσεις για τον εν λόγω παίκτη, με τον ίδιο να μην δίνει βαρύτητα όμως στα ονόματα των ομάδων που τον ήθελαν, καθώς πρώτο του μέλημα είναι σε όποιο σύλλογο και να πάει, να αγωνίζεται.

Σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια, ο Βιέτο προτίμησε να επιλέξει την Σεβίλλη και όχι την Μπαρτσελόνα, καθώς στους Ανδαλουσιάνους θα είχε περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Βιέτο απέρριψε πρόταση της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκειμένου να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να κερδίσει την μεταγραφή του σε κάποια άλλη ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version