Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ανδαλουσιανός” και επίσημα ο Βιέτο
Σεβίλλη

“Ανδαλουσιανός” και επίσημα ο Βιέτο

Ο Λουτσιάνο Βιέτο επέλεξε την Σεβίλλη αντί της Μπαρτσελόνα ως το νέο προορισμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

30.07.2016 | 15:26

Ο Λουτσιάνο Βιέτο το περσινό καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες σκοράροντας μόλις τρία τέρματα σε 28 εμφανίσεις.

Έτσι, το φετινό καλοκαίρι η Σεβίλλη και η Μπαρτσελόνα ήταν οι δύο επικρατέστερες ομάδες για να κάνουν δικό τους το νεαρό άσο.

Ο Αργεντίνος στράικερ επέλεξε τελικά τους “Σεβιγιάνους” επειδή θεώρησε ότι στους Καταλανούς δε θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής αν και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Ενρίκε Κερέζο, η “Μπάρτσα” ποτέ δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση στους “ροχιμπλάνκος”.

Ο Λουτσιάνο Βιέτο, λοιπόν, πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και όπως ανακοίνωσαν οι Ανδαλουσιάνοι απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του: “Στον Αργεντίνο στράικερ, ο οποίος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στην Γερμανία, δόθηκε η άδεια από την Ατλέτικο Μαδρίτης να λάβει μέρος στις προπονήσεις της Σεβίλλης όταν η μεταγραφή του κλείσει και επίσημα”.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν σε έναν μακροχρόνιο δανεισμό με την ύπαρξη οψιόν αγοράς του παίκτη στο συμβόλαιό του. Δεδομένου ότι ο Γκαμεϊρό ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από τους “ροχιμπλάνκος” ο Λουτσιάνο Βιέτο θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα των Ανδαλουσιάνων προκειμένου να αποδείξει την εκτελεστική του δεινότητα.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version