Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο γεμάτος νόημα διάλογος ανάμεσα σε Κόστα και Ράμος
Τσέλσι

Ο γεμάτος νόημα διάλογος ανάμεσα σε Κόστα και Ράμος

Σέρτζιο Ράμος και Ντιέγκο Κόστα είχαν διάλογο προτού ξεκινήσει ο φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Τσέλσι και Ρέάλ Μαδρίτης.

31.07.2016 | 22:54

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι τέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο του International Champions Cup και οι συμπατριώτες Σέρτζιο Ράμος και Ντιέγκο Κόστα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στα αποδυτήρια λίγο πριν εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο με θέμα το μέλλον του πρώην παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αν και ο στράικερ των “μπλε” είχε γυρισμένη την πλάτη στις κάμερες ο τηλεοπτικός φακός μπόρεσε να διακρίνει τις απαντήσεις του στόπερ της “βασίλισσας” με αποτέλεσμα να εξαχθούν πολύτιμα συμπεράσματα.

Ειδικότερα, ο Ράμος φαίνεται αρχικά να ρώτησε τον οξύθυμο επιθετικό γιατί δεν επιστρέφει στην Μαδρίτη για να αναρωτηθεί στη συνέχεια έκπληκτος: “Δε θα σε αφήσουν;”.

Ο άσος των “μερένχες”, μάλιστα, ίσως και να αποκάλυψε το λόγο μη πραγματοποίησης της μεταγραφής του Ντιέγκο Κόστα στους “ροχιμπλάνκος”: “Επειδή θα πάει ο Γκαμέιρο;”.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Κέβιν Γκαμέιρο αποκτήθηκε από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με αποτέλεσμα η φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ να διαθέτει επιθετική υπεροπλία καθώς διαθέτει επιπλέον τους Αντουάν Γκριεζμάν και Φερνάντο Τόρες.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο επιθετικός των “μπλέ” είχε δηλώσει πριν καιρό ότι θα σεβαστεί το σύλλογο και την απόφαση του Αντόνιο Κόντε να τον κρατήσει στην ομάδα και δε θα έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση της ομάδας προκειμένου να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version