Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκέτσε: «Οι εμφανίσεις μου θα είναι απάντηση στους επικριτές»
Ντόρτμουντ

Γκέτσε: «Οι εμφανίσεις μου θα είναι απάντηση στους επικριτές»

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν είναι ο Μάριο Γκέτσε.

06.08.2016 | 13:02

Η επιστροφή του στη Ντόρτμουντ προκάλεσε αρκετές απορίες και αντιδράσεις στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, με τον ίδιο να δικαιολογεί την απόφασή του λέγοντας ότι επέστρεψε στην οικογένειά του.

Ο λόγος για τον Μάριο Γκέτσε, ο οποίος βλέποντας την καριέρα του να μην παίρνει την τροχιά που θα ήθελε στην Μπάγερν, επέστρεψε στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για να διεκδικήσει αυτά που δεν μπόρεσε να πετύχει προσωπικώς στο Μόναχο.

«Για μένα είναι ένα νέο ξεκίνημα στη Ντόρτμουντ και ανυπομονώ για τη νέα χρονιά. Είναι σημαντικό να παραμείνω υγιής, να βρω ρυθμό και να παίξω. Θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα και τα εφόδια για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα… Όταν επέστρεψα στη Ντόρτμουντ, το έκανα γιατί ήθελα να βρεθώ σε μια ομάδα, σε ένα περιβάλλον, όπου θα παίξω ξανά το καλύτερό μου ποδόσφαιρο. Γνωρίζω πως αρκετοί λένε διάφορα για την κατάστασή μου, όμως με τις νίκες και τις εμφανίσεις μου θα απαντήσω σε όλους τους επικριτές και θα τους… κερδίσω ξανά» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γκέτσε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version