Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κλοπ: “Αβέβαιο το μέλλον του Μάρκοβιτς”
Λίβερπουλ

Κλοπ: “Αβέβαιο το μέλλον του Μάρκοβιτς”

Ανοιχτό σε κάθε ενδεχόμενο είναι το μέλλον του Λάζαρ Μάρκοβιτς στη Λίβρπουλ.

06.08.2016 | 14:14

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ το 2014 έναντι 24 εκατομμυρίων ευρώ αλλά ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, το 2015 δόθηκε δανεικός στη Φενερμπαχτσέ αλλά ένας τραυματισμός στον ιγνυακό τένοντα τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για πολλούς μήνες.

Ο Σέρβος το φετινό καλοκαίρι έχει πραγματοποιήσει ολόκληρη την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ και μόνο βέβαιη δε θεωρείται η αποχώρησή του από το σύλλογο όπως σημείωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

“Όλοι γνωρίζουν ότι ο Λάζαρ είναι ένας πολύ γήγορος παίκτης αλλά δε βρισκόταν στο 100% του στην προετοιμασία και υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με την κατάστασή του. Από τότε έχει γίνει ολοένα και καλύτερος και βρίσκεται σε πολύ καλύτερη φόρμα. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και δουλεύει σκληρά. Στο τέλος θα πρέπει να δούμε πως θα απαρτιστεί το ρόστερ. Έχουμε χρόνο μέχρι τις 31 Αυγούστου και ίσως κάτι συμβεί νωρίτερα ή μπορεί να μην συβεί και τίποτα. Δεν υπάρχει τελική απόφαση προς το παόν. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για τα παιχνίδια και τις προπονήσεις και ο Μάρκοβιτς αποτελεί μέρος αυτού” εξήγησε ο Γερμανός τεχνικός.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version