ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Μουρίνιο: “Ο κόουτς Ρονάλντο δε βοήθησε καθόλου”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στη συνεισφορά που πρόσφερε από τον πάγκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μουρίνιο: “Ο κόουτς Ρονάλντο δε βοήθησε καθόλου”

Αν και το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν πρόσφερε πλούσιο θέαμα, ο τελικός της διοργάνωσης, όπως είθισται χάρισε μεγάλες συγκινήσεις τόσο στους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων όσο και στους θεατές.

Ο πρόωρος τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σαν αποτέλεσμα χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλοι να συμπονέσουν τον Πορτογάλο και να ταυτιστούν μαζί του. Η εικόνα, μάλιστα, του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει οδηγίες με μανία δίπλα στον Φερνάντο Σάντος φανέρωσε τις ηγετικές ικανότητες του Ρονάλντο, ο οποίος ποτέ ξανά δεν είχε αναδείξει αυτήν την πτυχή του χαρακτήρα του.

Ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν εντυπωσιάστηκε από τις συγκεκριμένες κινήσεις θεωρώντας ότι δεν διαδραμάτισαν σοβαρό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα και την κατάκτηση του EURO από την εθνική Πορτογαλίας.

“Η συνεισφορά του Κριστιάνο τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού δεν ήταν τίποτα. Υπήρχαν 11 παίκτες στο γήπεδο που έκαναν τη δουλειά τους και ο υπέθυνος άνθρωπος πίσω από αυτούς ήταν ο προπονητής. Απέδωσα τη συγκεκριμένη συμπεριφορά σε μία υπερχείλιση συναισθημάτων από κάποιον που είδε την ομάδα του λίγα λεπτά μακριά από την επίτευξη ενός σκοπού πού όλοι επιθυμούσαν”.

“Έχασε για λίγο τον συναισθηματικό έλεγχο παρά το γεγονός ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Νόμιζω ότι έντεκα παίκτες που βρίσκονταν στο γήπεδο τα τελευταία 10 λεπτά ήταν πλήρως συγκεντρωμένοι σε αυτό που έκαναν και είχαν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης. Η εμπειρία μου, πάντως, σε τέτοιες καταστάσεις μου λέει ότι όταν σημαντικές αποφάσεις χρειάζεται να παρθούν οι παίκτες είναι χαμένοι στους δικούς τους μικρούς κόσμους” τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ