Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίνεκερ: “Xωρίς τον Καντέ δε θα τα καταφέρει ξανά η Λέστερ”
Λέστερ

Λίνεκερ: “Xωρίς τον Καντέ δε θα τα καταφέρει ξανά η Λέστερ”

Ο Γκάρι Λίνεκερ διατύπωσε την άποψη του σχετικά με τον αντίκτυπο που θα έχει στη Λέστερ η αποχώρηση του Καντέ από το σύλλογο.

13.08.2016 | 00:57

Η ονειρεμένη περσινή πορεία της Λέστερ προς τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό συμπεριελαμβανομένου και του πρώην παίκτη των “αλεπούδων” και νυν παρουσιαστή της εκπομπής ” Match of the day” στο ΒBC, Γκάρι Λίνεκερ.

Ο 55χρονος Άγγλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του εξήρε την συνεισφορά του Νγκολό Καντέ στην περσινή επιτυχία της Λέστερ και τόνισε τη δυσκολία επανάληψης του συγκεκριμένου εγχειρήματος χωρίς τον Γάλλο μέσο.

“Ο Καντέ επέτρεψε στον Ρανιέρι να εφαρμόσει το σύστημα που επιθυμούσε. Δε θα μπορεί πια να το κάνει αυτό. Ο Καντέ ήταν o πιο αφανής από τους τρεις παίκτες αλλά ήταν μάλλον ο πιο σημαντικός. Αυτό που έκανε η Λέστερ ήταν ένα ξέσπασμα. Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα δω κάτι τέτοιο στη ζωή μου, την Λέστερ δηλαδή ή οποιονδήποτε άλλο σύλλογο αυτού του είδους στη σύγχρονη εποχή να κερδίζει υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαι βέβαιος ότι το πρωτάθλημα θα είναι λίγο απογοητευτικό επειδή δεν πρόκειται να ξανασυμβεί αυτό αλλά υπάρχει επίσης το Τσάμπιονς Λιγκ για τη Λέστερ. Θα είναι μία υπέροχη εμπειρία για τους οπαδούς της ομάδας”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version