Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτά τα κάνει ΜΟΝΟ ο Ζλάταν!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αυτά τα κάνει ΜΟΝΟ ο Ζλάταν!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε και στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατάφερε να κάνει ένα απίθανο ρεκόρ!

14.08.2016 | 22:09

Συνήθως οι περισσότεροι παίκτες όταν πάνε σε μία νέα ομάδα χρειάζονται κάποιο χρόνο προσαρμογής για να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Ωστόσο, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι ακόμη ένας παίκτης. Ή ένας απλός επιθετικός. Είναι ο “γιος του Θεού”, όπως είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του ο Σουηδός στράικερ πριν μερικά χρόνια. Άρα για ποιο χρόνο προσαρμογής μιλάμε όταν ο “Ίμπρα” από το πρώτο του φιλικό με τους “κόκκινους διαβόλους” βρήκε δίχτυα;

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Το ίδιο έκανε και στο επίσημο ντεμπούτο του με τη νέα ομάδα κόντρα στη Μπόρνμουθ, όπου και άνοιξε… λογαριασμό.

Μάλιστα, ο 34χρονος στράικερ κατάφερε να κάνει κάτι μοναδικό. Κάτι που δεν έχει κάνει κανείς άλλος παίκτης. Σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Τσάμπιονς Λιγκ έχει καταφέρει να σκοράρει στο νταμπούτο του. Μέγας είσαι Ζλάταν και θαυμαστά τα έργα σου!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version